1

Nikolai Novosjolov võitis Pariisi MK-etapi

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Pariisis võistles Eestist neli epeevehklejat: Peeter Turnau, Nikolai Novosjolov, Jüri Salm ja Sten Priinits. Foto: Augusto Bizzi

Nikolai Novosjolov võitis Pariisis toimunud epeevehklemise MK-etapi, alistades finaalis maailma edetabeli teise mehe, ukrainlase Bogdan Nikišini. Novosjolov oli ukrainlasest üle 15:13.

Veerandfinaalis alistas Novosjolov viienda asetusega korealase Byeungchan Jungi 15:6, poolfinaalis oli ta 15:13 üle hollandlasest Bas Verwijlenist. Avaringis sai Novosjolov kindla 15:6 võidu hiinlase Gaofeng Shi üle, seejärel langes tema saagiks ungarlane Gergely Siklosi.

Põhiturniirile pääses kolm Eesti epeemeest: Novosjolov, Turnau ja Salm. Turnau alistas avaringis Luksemburgi vehkleja Flavio Giannnotte 12:11, ent kaotas seejärel Ungari vehklejale Daniel Bertale. Salm võitis Kasahstani vehklejat Vadim Sharlaimovit 15:10, kuid kaotas Korea epeemehele Kyoungdoo Parkile 9:15.

Sten Priinits põhiturniirile ei pääsenud. Alagrupis teenis Priinits 4 võitu ja 2 kaotust, kuid kohtumises 64 sekka pidi ta tunnistama Ungari vehkleja Peter Somfai 14:15 nappi paremust. Kokkuvõttes 120. koht.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Poku
Poku

Aga Sten on eesti meister

wpDiscuz