Nikolai Novosjolov võitis Pariisi MK-etapi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Pariisis võistles Eestist neli epeevehklejat: Peeter Turnau, Nikolai Novosjolov, Jüri Salm ja Sten Priinits. Foto: Augusto Bizzi

Nikolai Novosjolov võitis Pariisis toimunud epeevehklemise MK-etapi, alistades finaalis maailma edetabeli teise mehe, ukrainlase Bogdan Nikišini. Novosjolov oli ukrainlasest üle 15:13.

Veerandfinaalis alistas Novosjolov viienda asetusega korealase Byeungchan Jungi 15:6, poolfinaalis oli ta 15:13 üle hollandlasest Bas Verwijlenist. Avaringis sai Novosjolov kindla 15:6 võidu hiinlase Gaofeng Shi üle, seejärel langes tema saagiks ungarlane Gergely Siklosi.

Põhiturniirile pääses kolm Eesti epeemeest: Novosjolov, Turnau ja Salm. Turnau alistas avaringis Luksemburgi vehkleja Flavio Giannnotte 12:11, ent kaotas seejärel Ungari vehklejale Daniel Bertale. Salm võitis Kasahstani vehklejat Vadim Sharlaimovit 15:10, kuid kaotas Korea epeemehele Kyoungdoo Parkile 9:15.

Sten Priinits põhiturniirile ei pääsenud. Alagrupis teenis Priinits 4 võitu ja 2 kaotust, kuid kohtumises 64 sekka pidi ta tunnistama Ungari vehkleja Peter Somfai 14:15 nappi paremust. Kokkuvõttes 120. koht.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Poku
4 aastat tagasi

Aga Sten on eesti meister