Galerii: Noarootsis oli suur laadapäev

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 64
Tomati- ja kapsataimed olid Avasta Noarootsi päeva raames korraldatud laadal minev kaup. Foto: Urmas Lauri

Täna peetakse Noarootsis kolmandat korda tervet valda hõlmavat päeva „Avasta Noarootsi”, mis toob kaasa hulga ettevõtmisi.

Kell 11 algas Pürksi keskuses suur turg ja laat, avatud on käsitöökoda, loodusinfokeskus ja lasteala.

Uksed avasid ka koolid. Tulevastele võimalikele õpilastele tutvustatakse Noarootsi kooli, uksed on lahti ka lasteaial, õpilaskodul ja Pürksi mõisal.

Saare mõis ja muuseum avab uksed juba kell 10 ja on lahti kella 18ni.

Paslepa küla Otsa talus on pärastlõunal avatud miniloomaaed. Käsitöökojas on keraamika õpituba, kus jagavad näpunäiteid Marika Adman ja Ivika Eller.

Roosta puhkekülas saab keskpäevast kuni kella neljani väga soodsalt harrastada aktiivsed tegevusi. Kettagolfi mängimise eest ei küsita aga üldse raha.

Noarootsi pastoraadis on avatud butiik Hein, kella ühest kolmeni saab tutvuda kirikuga.

Noarootsi kõrtsis algab kell pool kaheksa Noarootsi külateatri esietendus „Põgenemine iseenda eest”. Pidu jätkub kell 22 Eurovisioni lainel. Toimub ennustusvõistlus ja kontserdi ühisvaatamine suurelt ekraanilt.

Päeva korraldab MTÜ Noarootsi Arendus koos Noarootsi osavallavalitsusega. Ettevõtmine saab teoks tänu eri töögruppide aktiivsetele projektijuhtidele ning MTÜ Noarootsi Tuuleenergia toetusele.

Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments