Video: Nõva kool osaleb aasta kooli konkursil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Nõva kool on üks ligi 70 kooli hulgas, kes kandideerib 2018. aasta kooli tiitlile.

Aasta kool 2018 konkursi eesmärk on näidata kooli loovas ja lõbusas võtmes, kus tegutsetakse ühiselt ka õppetöö väliselt. Projekt annab võimaluse tuua esile koolide ägedaid omadusi: teistmoodi õpikeskkonda, tänapäevast kooliperet, põnevaid õpetajaid jne.

Innove poolt välja kuulutatud koolide konkursile pidi iga kandideeriv kooli saatma video ja pildigalerii ning täitma ankeedi.

Oma tööd saatsid konkursile 67 kooli. „Huvi konkursi vastu ületas meie ootusi mitmekordselt,“ ütles Innove õpetajaameti mainekujunduse peaspetsialist Silvia Uus.

Kümme aasta kooli finalisti valib välja žürii ja 14. maist tutvustatkse neid „Terevisiooni“ hommikusaates. Võitjakool selgub žürii hinnete ja rahva häälte ühistulemusena. Rahvas saab hääletama hakata alates 18. maist. Võitjakool avalikustatakse 1. juuni saates „Terevisioon“.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
23 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ristilt
5 aastat tagasi

Põneeev :):D vahelduseks miskit positiivset Nõva kohta kah kuulda, mitte vallaisade ja kogukonna vahelist tüli. Tehke tihemini siukseid asju! Tundub armas kool

Tujutekitaja
5 aastat tagasi

Täielik vastand Oti ja Märdi süngetele üllitistele.

jfkdl
5 aastat tagasi

Vinge värk! Tundub nagu armas koolipere, kellel sära silmis.

sfd
5 aastat tagasi

See video tekitab täpselt selle õige ja üleva enesetunde, millega päeva alustada! Väga Tublid!

Margus
5 aastat tagasi

Väga lahe, hoian nõva lastele pöialt!

nii
5 aastat tagasi

armas koolipere 🙂

Mikk
5 aastat tagasi

Lääne-Nigula kõige kehvem kool tegi midagi? Pole võimalik ju… see tuleb ikka kinni panna. Seal mingid imelikud toimetavad, endal silmad peas põlemas

Blond
5 aastat tagasi
Reply to  Mikk

Sa ikka terve mõistuse juures või?

blond ja kohalik
5 aastat tagasi
Reply to  Blond

Katsuge irooniast ka ikka aru saada 😀

kohalik
5 aastat tagasi
Reply to  Mikk

uskumatu, miks sa oma nime all ei julgenud seda jama avaldada? Saaks mõne päevagi ilma kakluse ja solvanguta läbi ajada.

juhuslik
5 aastat tagasi

See on nii tore, et Nõval ikka aktiivseid inimesi leidub! Ise iga aasta vähemalt korra Nõval olnud ja ainult positiivsed meenutused, vaid eelmine aasta üks suitsukala müüja kooli juures oli ülbe nolk. Edu teile nõvakad ja varsti näeme.

tiku-taku
5 aastat tagasi
Reply to  juhuslik

ei tea seal ikka viisakad ja toredad teenindajad….

Ülesanne kohaliku elu ekspertidele
5 aastat tagasi

Palun märkige selle video põhjal (pilt & heli) ära need õpilaskodu lapsed, kes Nõva rahva rahulikku elu segavad ning kelleta elu kvaliteet Nõval ning Nõva Kooli tase palju kõrgemad oleksid. Mõistagi tuleb “kõrge lugemus” ainult kasuks. 😉

ekspert
5 aastat tagasi

Uskumatu, et puhas ja siiras laste rõõm ja naerunäod kellelegi niisugust tuska võib valmistada. Ole parem vait.

Ülesanne kohaliku elu ekspertidele
5 aastat tagasi
Reply to  ekspert

Saage ometi irooniast aru, inimesed! Video on väga lahe, tohutult positiivne ja head tuju tekitav. Siiras rõõm ja naerunäod mingit muud tunnet ei saagi luua. Iroonia käis nende pihta, kes neid lapsi pättideks üritavad mustata õpilaskodu likvideerimise nimel.

kõrgem lugemus
5 aastat tagasi

Vahva, ah et ongi kõik kooli õpilased pildis. Mahuvad ühte klassi ära. Missugune neist on see, kes läbikukkunud tõukamise süüdistusega ette lükati, et mahitajaid laimamise koosseisust päästa?

Ära nüüd
5 aastat tagasi

vihast lõhki mine, arstiabi nats kaugevõitu…

Nii on
5 aastat tagasi

Nõvakad võtke end kokku, teil on inimesi kes tahavad ja teevad lahedaid asju. Tõmmake vesi peale neile piduritele kellele oluline vaid oma kasu. Ärge laske vallast teha mingit vanakeste kogu kus ainsad sündmused on kellegi matused.