Lääneranna vald otsib hooldekodu pidajat

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääneranna volikogu esimees Arno Peksar. Foto. Urmas Lauri
Lääneranna volikogu esimees Arno Peksar. Foto. Urmas Lauri

Lääneranna volikogu otsustas neljapäeval välja kuulutada läbirääkimistega hanke Lihula hoolekandekeskuse hoonestusõiguse müügi ja hooldekodu pidamise suhtes.

Hoolekandekeskuse pidamise vastu on huvi tundnud osaliselt poliitik Rain Rosimannusele kuuluv OÜ Südamekodud. „Otsustasime läbi rääkida ka võimalike teiste huvilistega ja kuulutada selleks välja hanke,” ütles Läänerannna vallavolikogu esimees Arno Peksar.

Peksari sõnul kuulutatakse hange välja, vältimaks etteheiteid, et hooldekodu müüdi esimesele huvilisele. Vallal on hooldekodu laiendamise detailplaneering valmis, kuid raha laiendada ei ole. „Hooldekodu tuleb ots otsaga kokku, aga investeerimise võimekust ei ole ega tule,” ütles Peksar.

Hooldekodus on 52 kohta. Et see end ära tasuks, peaks olema kohti vähemalt sada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments