0

Lihulas tuleb sportlik koolivaheaeg

Lihula jalgpallilaager. Foto: Anni Ratas
Lihula lapsed armastavad sporti. Foto: Anni Ratas

Lihula gümnaasiumi staadionil toimub tuleval nädalal koolivaheaja puhul Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi ja Läänemaa kergejõustikuklubi eestvedamisel tõeliselt mahukas spordinädal.

Kolmapäeval, 25. aprillil kell 12 tehakse algust esimese selle aasta välikergejõustikuvõistlusega. Korraldajad pakuvad lastele võimaluse võistelda jooksus, kaugushüppes ja kuulitõukes. Kokku oodatakse võistlema kuue erineva vanuseklassi noori. Võistlevad spordilapsed 1.-12. klassini. Päris väikesed 1.-3. klassi lapsed teevad kaasa jooksus ja kaugushüppes, alates neljandast klassist lisandub ka kuulitõuge. Võistlus on eelkõige mõeldud Lääneranna valla kõigi seitsme kooli noorsportlastele. Kuid registreerunud on juba ka lapsed, kes õpivad mujal Eestis, kuid tulevad vaheajaks vanavanemate juurde Lihula kanti.

Reedel, 27. aprillil kell 12 toimuvad samas murdmaajooksuvõistlused. Ukse ees on nii Eesti murdmajooksu meistrivõistlused Elvas 5. mail kui ka Pärnumaa noorte murdmajooksu meistrivõistlused 8. mail. Neid kahte võistlust silmas pidades anname noortele võimaluse kontrollida oma vormi ja selgitada koduvalla parimad. Ka siin võisteldakse kuues erinevas vanuserühmas. Distantsi pikkused on sellel võistlusel vastavalt vanuseastmele 500 meetrist, kuni 2000 meetrini.

Mõlemal kergejõustikuvõistlusel premeeritakse kõiki osalejaid maiustustega. Lisaks kõikide vanusegruppide iga ala kolmele parimale medalid.

Laupäeval 28. aprillil algusega kell 12.30 aga pannakse Lihula staadionil pall mängu Eesti noorte jalgpalli meistrivõistlustel. Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi U13 vanusegrupi poiste võistkond võtab Eesti meistrivõistluste mängus vastu Saaremaa JK Aameraasi noored.

Sellele mängule ootavad poisid koolikaaslasi ja sõpru kaasa elama.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz