Korvpallikool tuli Läänemaa meistriks

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Laupäeval selgus Haapsalus Wiedemanni spordihoones Läänemaa meister korvpallis, kus finaalis mängisid mullune meister Nõva ja Korvpallikool.

Päev algas pronksmedalimänguga, kus favoriit Tradilo sai jagu Spordikooli poistest 82:52. „Spordikoolilt taas ilus esitus,” kommenteeris võistluste korraldaja ja peakohtunik Rudolf Lumiste. „Võrdset mängu jätkus poolajani, misjärel pani Tradilo oma kogemuse ja jõu maksma ning võttis võidu ja pronksmedalid.”

Tradilo parim oli Gejor Ender 27 punktiga. Spordikoolile tõi Ilo Toom 16 punkti ja 15 lauapalli.

Finaali algus sujus paremini Nõva Kalasabal. „Vendade Orumaade „püss” paukus hästi ja poolajavileks juhtis Nõva 8 punktiga,” ütles Lumiste.

Teisel poolajal muutis Korvpallikool taktikat, mängiti väga meeskondlikult, suudeti kätte võidelda kümnepunktiline edu. Kuigi lõpuminutid olid väga pingelised, suutis Korvpallikool võita 89:84.

„Oli ette teada, et mäng tuleb väga pingeline. Soosikuid ei olnud. Meie eeliseks sai lõpuks pikem pink ja ühtlasem koosseis,” ütles Korvpallikooli mängiv treener Marek Pragi. „Ükskõik, kelle väljakule vahetasime, sai ta hakkama. Nõva põhimehed väsisid lõpuks.”

„Mängu parimaks tunnistati Dmitri Tšerepanov, aga olulistel hetkedel oli kõige tähtsam mees Mikk Päeske. Tema korvid hoidsid meid viimasel veerandil ees,” sõnas Pragi.

Korvpallikooli resultatiivseim oli Dmitri Tšerepanov 19 punktiga. Nõvale tõi Argo Orumaa 37 punti ja võttis 13 lauapalli.

Korvpallikool mängis koosseisus Oskar Tammejõe, Mikk Päeske, Ardo Jürjer, Silver Tuisk, Mairo Kanter, Dmitri Tšerepanov, Jürgen Proosväli, Robert Lilleõis, Ragnar Koppel, Janek Tetto, Virko Nilender, Kevin Puntso ja Marek Pragi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments