8

Mullu sündis Läänemaal teel haiglasse neli last

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Foto: Ivan Amos

Tänane Postimees kirjutab teel haiglasse sündinud lastest. Läänemaal sündis mullu teel haiglasse neli last.

Haapsalus ei ole enam aastaid sünnitusosakonda ning Läänemaad teenindava Põhja-Eesti regionaalhaigla kiirabiosakonna juhataja Lilian Läätse sõnul sündis mullu kahel korral laps Haapsalu kiirabi autos teel Tallinna. Üks laps tuli ilmale Saku kiirabi autos. Üks laps jõudis sündida enne kiirabi saabumist.

Kokku sündis mullu teel haiglasse 19 last, neist seitse Harjumaal, üks Raplamaal, neli Läänemaal, kaks Ida-Virumaal, üks Jõgevamaal, üks Raplamaal, kaks Viljandimaal ja üks Järvamaal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Peaks
Peaks

sellise korgi leiutama, mis lapsel enne õiget aega välja ei lase tulla. Siis saaks kõik sünnitusosakonnad peale ühe kinni panna, kuna sinna jõudmine oleks garanteeritud. Samas ega see mobiilne idee kah paha pole, hoiab vist isegi rohkem meie väärtuslikku raha kokku.

ehk
ehk

pigem viiks rohkem operatsioone tallinna,enamus on ju kindlasti plaanilised.

ANONÜÜMUS
ANONÜÜMUS

Ei ole normaalne. Haapsallu oleks sünnitusosakonda tagasi vaja. Kas ei võiks elu ja tulevaste maksumaksjate algus igas maakonnas olla prioriteet riigile… äkki saaks tänu sellele ka tulevikus rohkem maksumaksjaid

Ano
Ano

Nojah, kogu aeg nüüd räägitakse, et väikeses haiglas on ebaturvaline sünnitada. Näed autos on igati turvaline!

teada
teada

Kõigil ei võta sünnitegevus aega tunde ja tunde.Ise kuulun samasse kategooriasse,nii et kiired sünnitused kõik.

Idee - mobiilne sünnitushaigla
Idee - mobiilne sünnitushaigla

siis võib kõik sünnitusosakonnad kõikjal kinni panna. Alternatiiv oleks kogu noorem elanikkond välismaale pagendada, kus meditsiin paremal järjel on. Meil on väike riik ja raha vähe, ei ole siin midagi haiglas sünnitamist!

Pikker
Pikker

Teen ettepaneku sünnitada tagaringil pissivapoisi purskaevu ees !

end.läänlane
end.läänlane

Tõesti, väga hea! sain lausa naerda

wpDiscuz