0

Soome fotograaf kingib Haapsalu linnale fotonäituse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Soome fotograaf Mikael Korhonen avab Haapsaluus fotonäituse. Foto: Liina Valdre

Soome fotograaf Mikael Korhonen avab Haapsaluus fotonäituse. Foto: Liina Valdre

Kolmapäeval, 4. aprillil kell 17.00 avab Soome fotograaf Mikael Korhonen Haapsalu raamatukogus (Posti 3) enda fotonäituse.

Korhoneni sõnul on ta armunud Haapsalu atmosfääri ja tahab jagada enda kogemusi Haapsalu inimestega. ”Olen teinud fotosid terve elu ning mulle meeldib väljendada enda tundeid piltide kaudu,”selgitab ta.

Korhonen on paaril viimasel aastal veetnud palju aega Haapsalus ning tema sõnul on linn ja selle sõbralikud elanikud andnud talle väga palju ning näitus on võimalus fotograafil midagi linnale tagasi kinkida.

Näitus on Haapsalu raamatukogus avatud kuni 27. aprillini.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz