Martnas lammutatakse üks kolemajadest

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 6
Lammutatav maja Martnas. Foto: Urmas Lauri

Martna vallamaja naabruses lammutatakse varisemisohtlik kortermaja, selleks loodetakse toetust saada riigilt. Omaosalusena tagab Lääne-Nigula vald lammutustööde läbiviimiseks 6500 eurot.

Martna külas asub Putkaste tee 3 asub nelja korteriga elamu. 0,17 ha suuruse kinnistu on vald majaomanikult ära ostnud ning saab nüüd maja lammutama hakata.

Hoone on seisnud kasutuseta aastaid ning muutunud varisemisohtlikuks. Eesmärgiks on hoone lammutada ja krunt heakorrastada, parandades seeläbi Martna küla heakorda.

Sihtasutus Kredex, kust vallal on kavas lammutustoetust taotleda, võib ettevõtmist toetada kuni 70 protsendi ulatuses, ülejäänud kolmandiku peab omalt poolt lisama vald. Eeldatakse, et lammutamine läheb maksma veidi vähem kui 22 000 eurot ning seega oleks valla omaosaluse suurus 6500 eurot.

Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Onu Heino
6 aastat tagasi

Tiiua Aavik ei suutnud 8 aasta jooksul isegi võsa maha lasta võtta-nüüd on paari kuuga maja valla oma ja asjad liiguvad

Kerstin
6 aastat tagasi

Lääne-Nigula tegutseb 🙂 Aastaid ei suutnud Martna midagi ette võtta, kui selles osas hakkab midagi muutuma, siis olen tõesti õnnelik.