Martna kolemaja jääb lammutamata

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 12
Kooli 6 maja Martnas tahetakse lammutada. Foto: Urmas Lauri

Martna osavald jätab lammutamata Kooli teel asuva kolemaja, sest see käib üle jõu.

Martna osavallavanem Janno Randmaa ütles, et kolemaja lammutamine oleks maksma läinud üle 100 000 euro. 70 protsenti saanuks küsida toetust, aga 30 000 eurot omaosalust on osavalla jaoks liig – eelarves lammutamise jaoks nii palju raha ei ole. „Järgmisel aastal lammutame,” ütles Randmaa.

Kooli teel asuva maja lammutamise teeb kalliks see, et kavas on lammutada pool maja ja pool alles jätta. „Ühes pooles on elanikud, küte ja vesi sees,” ütles Randmaa. Teine pool laguneb tühjana juba kümmekond aastat. Kahekorruselises nõukogudeaegses kahe trepikojaga majas on kaheksa korterit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi

Muidugi võiks ette võtta selle teise poole kordategemise! Koht ju hea, keset Martnat.

Uskmatu-Toomas
1 aasta tagasi

Mis võimaluste otsimine-puruks ja asi tahe olgu kortermaja,hauatähis või Linnahall Tallinnas.
Ega te ometi ei taha niisugustesse hurtsikutesse sõjapõgenikke
majutada ?

Ohh
1 aasta tagasi
Reply to  Uskmatu-Toomas

Sõjapõgenike jaoks ei vasta see majutus standatitele. Neile ju hotellid,. Kuigi väga väike osa Ukrainast on annekteeritun putinistide poolt, jääb mulle arusaamatuks et miks neid naisi ja lapsi siia tartakse.

Marko
1 aasta tagasi

Keegi tahab vv-ses midagi jälle “ära teha”?

Ploodu
1 aasta tagasi

Tühja pole võiks vald korrastada-ja koduta inimesed saaks kodud? Kasvöi talgutööna, aga eluase oleks mõnele vajalik: Kauplus kõrval. Valmismaja maha lamutada !. kui uut ei osata ehitada:

just
1 aasta tagasi
Reply to  Ploodu

ostige ikka võimalus see pool maja korda teha…..igasugu projekte ju on külade edendamiseks ja mis see muu oleks kui külale natukenegi hing sisse puhuda..