Politsei otsib Läänemaal kadunud 44-aastast Janekut

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Politsei palub kaasabi selgitamaks välja Linnamäe külast Lääne-Nigula vallas 15. veebruaril lahkunud Janeku asukohta.

Janek lahkus 15. veebruaril kella 5.45 ajal Linnamäel asuvast kodust bussiga Tallinnasse ning ta pole seni koju naasnud. Samuti ei ole lähedastel ega sõpradel õnnestunud temaga ühendust saada, sest tema mobiiltelefon on kodus.

Politseile anti Janeku kadumisest teada 28. veebruaril. Alates teate saamisest on politsei Janeku võimaliku asukoha tuvastamiseks kontrollinud tema elukohta ning suhelnud mehe naabrite ja tuttavatega. Paraku ei ole otsingud seni tulemust andnud.

Viimati oli Janekul seljas musta värvi jope, millel on õlgadel punast värvi triip, ja jalas sinist värvi teksad. 44aastane mees on keskmise kehaehitusega ja 170 cm pikk. Tal on mustjashallid lühemad juuksed ning pruunid silmad.

Politsei palub kõigil, kes omavad teavet Janeku kohta, helistada Haapsalu politseijaoskonna telefonil 473 2810 või hädaabinumbril 112.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kadunud
6 aastat tagasi

Janek ei kadunud ära Läänemaal, nagu pealkiri ütleb, vaid lahkudes Läänemaalt Tallinnasse.