Lihula kiiruskaamerad on fikseerinud üle 40 kiiruseületaja

BNS

Kiiruskaamera Lihula lähistel. Foto: Urmas Lauri
Kiiruskaamera Lihulas. Foto: Urmas Lauri

Risti-Virtsu-Kuivastu maanteel Lihula lähistel veebruari viimasel päeval tööd alustanud kaks kiiruskaamerat on fikseerinud praeguseks üle 40 kiiruseületamise, neist enamik Risti suunal.

Politsei määras 28. veebruarist 4. märtsini Risti-Virtsu-Kuivastu maanteel fikseeritud sõidukiiruse ületamise eest 41 trahvi, neist 30 Risti suunal olnud kiirustamise eest, ütles BNSile politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja. „Ehk siis parvlaevalt tulijatele,” lisas ta.

Enamik sõidukiiruse ületamisi oli sellel teelõigul 3–6 km/h ja trahvid valdavalt 9–18 eurot.

Üldse fikseerisid Eesti teede ääres olevad kiiruskaamerad veebruaris 4179 rikkumist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik2
6 aastat tagasi

Kaamerad sellel lõigul on vajalikud. Eriti praamil tulejate ohjamiseks. Samas paigaldamisega tekitati lisa ohud. Penijõe tee ja Risiti-Virtsu maanteel varjati kaamera kasti ja tee piirdega nähtavust. Sellel rstmikul on olnud küllaltki palju ettesõite peateele. Põhjuseks on Risti poolt tulevad autod mis jäävad künka taha ja nad muutuvad nähtavaks liiga hilja. Väga ebaõnnestunud asukoha valik.