Argo Vooremaa oli jääpurjetamise MMil kaheksas

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Argo Vooremaa
Argo Vooremaa. Foto Eesti jääpurjetamise liit, Ott Kallas

Eile Poolas lõppenud jääpurjetamise maailmameistrivõistlustel DN klassis oli Argo Vooremaa parima eestlasena kaheksas.

Wielimie järvel peetud jääpurjetamise maailmameistrivõistlustel jäi Vaiko Vooremaa lõpptulemuseks 17. koht. Mõlemad Vooremaad võistlesid kuldlaevastikus (55 võistlejat). Pronksilaevastikus (alates 107. kohast) jagas Toivo Aardemaa 13. kohta. Kokku oli võistlejaid 158 ning 17 riigist.

“Jää oli ilus, tuult oli võistluspäevadel 5-9 m/s. Kuna järv on aga suhteliselt väike, siis tuuleolud olid keerulised – tuul keerutas palju ja muutis purjetamise üsna pingeliseks ning keeruliseks,” kommenteeris võistlusmeeleolusid kohapealt Eesti jääpurjetamise liidu juht Alari Akermann.

Maailmameistrivõistluste korraldamine on tänavu olnud täis üllatusi. Algselt pidid võistlused toimuma Eestis, kuid ilmaolude tõttu viidi üle Poola, kus need omakorda kohta vahetasid.

Eestit esindasid 2018. aasta maailma- ja Euroopa meistrivõistlustel Karl-Robert Trink, Eigo Helimets, Toivo Aardemaa, Mihkel Kosk, Marek Lentsius, Hardi Laurits, Vaiko Vooremaa, Valdo Pärtel, Jürgen Kukk, Kevin Grass, Rasmus Maalinn, Argo Vooremaa, Melvin Aasav, Meelis Kosk ja Kaur Oskar Volt.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments