1

Fotogalerii: Haapsalu linnapea vastuvõtt Eesti vabariigi 100. sünnipäeva auks

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Sünnipäevatort. Fotod Arvo Tarmula

Reede õhtul tähistasid Haapsalu linnajuhid Eesti vabariigi 100. sünnipäeva kontsertaktuse ja vastuvõtuga.

Kontsertaktuse lavastas Gerda Kordemets ja see oli üles ehitatud hetkedele, kui väike ja rahulik Haapsalu oli suurem kui Haapsalu. Sellesse oli sujuvalt lõimitud Haapsalu aukodaniku tiitli üleandmine vehkleja Nikolai Novosjolovile ning vapimärgi üleandmine Andrus Raiele ja Ulrika Graubergile. Õhtut juhtisid Karin Rask ja Veikko Täär, esinesid Haapsalu muusikakooli kammerorkester, T-Stuudio tantsijad ning Haapsalu poistekoor ja Markus Randma.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kati
kati

seitsme mäe ja
mere taga on
üks aju lähemal
ei ole mitte ühtki

aga meie oleme
soode ja rabada
meedia ning
meelelahutuse
merede ja mägede
taga kinni ning

kõik muud asjad
on aju taga kinni

wpDiscuz