Galerii: kuidas Jüri Uluots endale lipuvärvides salli kaela sai?

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jüri Uluotsa fotoskulptuurile sidus sini-must-valge salli kaela minister Urve Palo. Foto. Heiki Magnus

Eile õhtul sai kunagise peaministri vabariigi presidendi ülesannetes Jüri Uluotsa fotoskulpruur tema sünnikohas Kirbla kihelkonnas Vanamõisas ettevõtlus- ja infotehnoloogiaministrilt Urve Palolt kaela sini-must-valge salli.

“Minister Palo, teda saatvad isikud, kodutütred, naiskodukaitsjad ja kaitseliitlased ning kohalik rahvas mälestasid tänutundes Eesti Vabariigi peaministrit vabariigi presidendi ülesannetes Jüri Uluotsa tema sünnikodus ja kalmul Kirbla kirikuaias,” ütles Kaitseliidu Lääne maleva teavituspealik Heiki Magnus.

Fotod: Heiki Mahnus ja majandusministeerium

Vt ka: “EV100: Jüri Uluotsa kalmule Kirblas asetati pärg

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments