Telia alustab oma esinduste uuenduskuuri Haapsalust

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Telia uuendab järgneva kuu aja jooksul oma Haapsalu esindust, mistõttu kolitakse esinduse töö ajutiselt asenduspinnale.

Telia AS-i meediasuhete juht Raigo Neudorf selgitas Lääne Elule, et uue näo saavad kõik Telia esindused üle kogu Eesti.

“Haapsalu on esimene pääsuke meie esindustele uue näo andmise projektis, mis kestab aasta lõpuni,” ütles Neudorf.

Haapsalu esindus on seetõttu suletud 17. veebruarist kuni 19. märtsini. Alates 22. veebruarist hakatakse kliente teenindama ajutisel pinnal Haapsalu Kaubamaja ruumides, kuhu pääseb Omniva pakiautomaatide juurest. Klienditeenindus on avatud neljapäeviti ja reedeti vahemikus kell 10:00 – 14:00.

Ajutises esinduses saab sel perioodil vahetada SIM-kaarte, saada Telia teenuste teemal nõustamist ja teha lepingulisi tegevusi. Samuti saab soetada või vahetada ruutereid, digibokse ja teisi koduse interneti ja televisiooniga seotud seadmeid. Mobiiltelefone, tahvelarvuteid, sülearvuteid, nutikellasid, aktiivsusmonitore ja muud tarbeelektroonikat remondi perioodil asenduspinnal ei müüda.

Haapsalu esinduse taasavamine toimub 19. märtsil ja kliente ootab uue kontseptsiooniga esinduses ees nii mõnigi oluline muudatus. Mida täpsemalt oodata on, jättis Telia esialgu veel üllatuseks.
Uuenenud esinduses on klientidel võimalus kasutada nii digitaalseid kanaleid kui ka kohapealset personaalset teenindust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments