1

Go Busi uueks juhiks sai Andrei Mändla

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Andrei Mändla. Foto Go Bus

AS Go Bus nõukogu kinnitas ettevõtte uueks juhiks Go Busi senise juhatuse liikme, haapsallase Andrei Mändla, kes asub bussifirma etteotsa alates käesoleva aasta 1. veebruarist.

“Andrei Mändla puhul on tegemist suurte kogemustega tunnustatud bussispetsialistiga, kelle tööd hinnatakse Eestis väga kõrgelt,” kinnitas Go Busi nõukogu liige Tiit Pruuli. “Tema kompetents ning Go Busi igapäevatöö ka kõige pisemate detailidega kursis olemine teevad temast bussisektoris väärt juhi.”

Mändla sõnul tuleb tema ametisse astumine ajal, mil Eesti ühistranspordisektor teeb läbi suuri muutusi ning see esitab kõigile vedajatele suure väljakutse.

“Eesti bussindus on huvitavas ajajärgus – haldusreform, tasuta maakonnaliinide tulek, mootorikütuste pidev hinnatõus ning bussijuhtide piisava järelkasvu puudumine on märksõnad, millega tuleb kogu sektori tasandil arvestada ja otsustavalt tegeleda,” ütles Mändla.

“Go Bus on Eesti üks suurimaid ja tuntumaid vedajaid ning usun, et meil on piisavalt kogemust, et aidata ühistransporti puudutavaid küsimusi nii seadusandlikul tasandil kui ka muudes töögruppides lahendada,” lisas Mändla.

Alates 2011. aastast Go Busi tüürinud senine juhatuse esimees Enn Randmaa lahkub ametist omal soovil.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Niisama
Niisama

Pole vahet kes eesotsas.Lõpp tuleb nii-kui-nii

wpDiscuz