Lux Express nõuab maske, teised bussifirmad mitte

Maski saab Lux Expressi bussist igaüks tasuta. Arvo Tarmula

Maski saab Lux Expressi bussist igaüks tasuta. Arvo Tarmula

Teisipäevast jagab Lux Express kõikidel reisidel tasuta ühekordseid meditsiinilisi maske, mida on reisi ajal kohustuslik kanda, teised bussifirmad nõudega kaasa ei lähe.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tallinnasse sõidan Luxiga
2 aastat tagasi

Olen täpselt samal arvamusel, et ainult Lux Ekspress on kõige puhtam, mugavam ja autojuhid sõbralikud. Pole vähem tähtis, et kiirem ja veel odavam ka. Mask alati kõikidel ees.

Enriko
3 aastat tagasi

Lugege rahulikult läbi ja esitage vastuväited sellele 3. märtsil 2020 a. Lõunaeestlases valdatud artiklile: “Teadlaste uuring põhineb Hiina uue aasta 22. jaanuari bussisõitudel. Patsient tundis end juba haigena, kui istus 48-kohalisse bussi. Patsient teiste reisijatega ei suhelnud, aga selle aja sees, kui buss jõudis järgmisse linna, olid nakkuse saanud juba 7 reisijat. Nende hulgas polnud ainult patsiendi „null” lähedal istunud reisijad, vaid ka need, kes istusid 6 rida eemal, 4,5 meetri kaugusel. Neil kõigil tuvastati koroonaviirus, kaasa arvatud üks isik, kel ei avaldunud haiguse sümptomid. Pärast seda, kui reisijad bussist lahkusid, tuli 30 minuti pärast bussi uus grupp reisijaid ja… Loe rohkem »

Mari
3 aastat tagasi

Kellel ikka Haapsalust vaja Tallinnasse sõita, sobitab oma käigud Lux ekspressi graafiku järgi. Et saaks minna ja tulla ka Luxiga. Kasvõi maskiga. Go bussiga sõidetakse ikka viimases hädas. Luxil mugavamad ja uuemad bussid, ei haise nagu vanad Go bussid. Pilet ka odavam

Onu Petskin
3 aastat tagasi
Reply to  Mari

GoBusid ei haise Luxi istmed on kivikõvad ei kannata istutagi koroona kriisi ajal jah vb Luxiga parem sõita juhid jagavad tasuta maske

Jüri
3 aastat tagasi

Kohalikel liinidel ongi ok,aga Tallinna vahet sõitvatel bussidel peaks kindlasti mask kohustuslik olema. Kui vaja Tallinna sõita,eelistan kindlasti Lux Ekspressi

Jüri
3 aastat tagasi
Reply to  Jüri

A mida te miinustate siin?!

Arvos
3 aastat tagasi
Reply to  Jüri

Ehk pole enamus teisi lugejaid (nagu näha) nõus sinu arvamusega? Miinustamine võib olla seotud kas otseselt või kaudselt sellega.

arvamus
3 aastat tagasi
Reply to  Arvos

Sõidan iga nädal korra ja ainult luxiga. Eakatel 60* kõige soodsam ja hea mugav buss, ruumi palju, külmemal ajal vähe sõitjaid, hea, et nüüd ka tasuta maski saab. Ainus firma kellega sõita.

Arvos
3 aastat tagasi
Reply to  arvamus

See tasuta asi on kindlasti rahas suur väärtus.

Mhh
3 aastat tagasi
Reply to  Arvos

Suhtumises on asi, mitte rahalises väärtuses.

arvamus
3 aastat tagasi
Reply to  Arvos

Asi pole mitte raha suuruses, vaid, et mask on bussis saadaval, pole endal vaja enne läbi mõelda ,et ikka ei unustaks sõiduks seda hankida, Ja kui rahasse arvestada ,siis 1euro on hind, edasi-tagasi bussiga siis juba 2eur.Kui veel arvestada ,et ka Tallinnas võib nt. arstijuurde oma maski vajada, siis võib osutuda, et õhtuks 5-6 eurot ainult maskidele kulunud

Onu
3 aastat tagasi
Reply to  Jüri

Kes peab maski vajalikuks, kandku või kogu elu ja ongi kõik. Ja mis loogika alusel maakonnasisesel liinil see nakatumisoht väiksem on? Gripihooajal ka maski kandsid või? Kui ei, siis miks? Ajakirjandus ei käskinud või?

Jüri
3 aastat tagasi
Reply to  Onu

Onu-meil on üksikud haiged. Tallinnas ja ida-virumaal kõvasti rohkem-oht bussis nakatuda väiksem. Lihtne loogika