Virtsu-Lihula-Haapsalu bussipileti hind jääb samaks

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Arvo Tarmula foto

Pärnumaa ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuk kinnitas Lääne Elule, et kui tasuta transport tulevast aastast peaks kaduma, siis ei mõjuta see bussipiletite hinda kahe maakonna vahet sõitvatel Virtsu-Lihula-Haapsalu liinidel.

„Eeldatavasti ei muutu seal mitte midagi. Kõik läheb samamoodi edasi,” ütles Kärpuk. „Sellepärast ei ole vaja inimestel muretseda, niigi on rasked ajad.”

Pärnumaal kehtiva ühtse piletisüsteemi järgi maksab Virtsu-Lihula-Haapsalu liinidel sõit kaks eurot, kui maksta sularahas, ja poolteist eurot, kui maksta sõidukaardiga. Hind ei sõltu sellest, kui kaugele inimene sõidab: üks peatusevahe maksab sama palju kui sõit Virtsust Haapsallu. Ka kuupileti hind jääb samaks. Pärnumaa elanikud saavad kuu aega sõita 15 euroga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
postulaat
9 kuud tagasi

euro hinda ei tõsta

Maksame hädavareste arveid
9 kuud tagasi

Toit muutub kallimaks, tobu!

Niile
9 kuud tagasi

2 inimest bussis ja jeeeee!

Mati Põdra
9 kuud tagasi
Reply to  Niile

Paar päeva tagasi sõitsin Haapsalust Lihula suunas. Oli püstiseisjaid. Täiesti tavaline neljapäev oli.

usu
9 kuud tagasi

hundi ulgu, et on lammaste sõber