Tarankovi tapja astub narkoäris süüdistatuna kohtu ette

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Juri Vorobei Foto: Arvo Tarmula

Juri Vorobei. Foto: Arvo Tarmula

Eesti kuritegeliku ilma juhi Nikolai Tarankovi tapmise eest ligi 10-aastase vanglakaristuse saanud Juri Vorobei astub koos kaaslastega kohtu ette süüdistatuna narkoäris, kirjutab ERR-i uudisteportaal.

Prokuratuur süüdistab suures narkoäris Juri Vorobeid, Vjatšeslav Plaškinit, Aleksandr Alipovit ja Leonid Logatšjovi, lisaks astuvad narkokuriteo katses süüdistatuna kohtu ette Jevgeni Tatarnikov ja Vjatšeslav Ivanov.

Mullu septembris jõustus Vorobeile Tarankovi tapmise ning tulirelva ja öösihiku ebaseadusliku käitlemise eest määratud üheksa aasta ja kuue kuu pikkune vangistus, kui riigikohus tema kaitsja kaebust arutusele ei võtnud.

Riigiprokuratuuri süüdistuse järgi tulistas Vorobei Tarankovi (63) surnuks 2016. aasta 13. septembril Läänemaal Saunja külas tekkinud tülis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments