0

Tarankovi tapja astub narkoäris süüdistatuna kohtu ette

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Juri Vorobei. Foto: Arvo Tarmula

Eesti kuritegeliku ilma juhi Nikolai Tarankovi tapmise eest ligi 10-aastase vanglakaristuse saanud Juri Vorobei astub koos kaaslastega kohtu ette süüdistatuna narkoäris, kirjutab ERR-i uudisteportaal.

Prokuratuur süüdistab suures narkoäris Juri Vorobeid, Vjatšeslav Plaškinit, Aleksandr Alipovit ja Leonid Logatšjovi, lisaks astuvad narkokuriteo katses süüdistatuna kohtu ette Jevgeni Tatarnikov ja Vjatšeslav Ivanov.

Mullu septembris jõustus Vorobeile Tarankovi tapmise ning tulirelva ja öösihiku ebaseadusliku käitlemise eest määratud üheksa aasta ja kuue kuu pikkune vangistus, kui riigikohus tema kaitsja kaebust arutusele ei võtnud.

Riigiprokuratuuri süüdistuse järgi tulistas Vorobei Tarankovi (63) surnuks 2016. aasta 13. septembril Läänemaal Saunja külas tekkinud tülis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz