Jüri Ratas ja Urmas Sõõrumaa autasustavad Haapsalus epeevehklemise kadette

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Jüri Ratas. Foto: Arvo Tarmula

Foto: Arvo Tarmula

Sel laupäeval toimuvad Haapsalus epeevehklemise kadettide (U17) vanuseklassi Eesti meistrivõistlused, mille võitjatele riputavad medalid kaela peaminister Jüri Ratas ja Eesti Olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa.

Ühtlasi on tegemist EV100 Eesti meistrivõistluste medalite esmaesitlusega. Kohal on ka Eesti Vehklemisliidu president Margus Hanson.

Võistlused toimuvad Haapsalus Endel Nelise nimelise vehklemishallis. Kell 15.30 algavad noormeeste ja neidude finaalkohtumised.

Lisaks avab Urmas Sõõrumaa tunnustusplaadi „Eesti Olümpiakomitee poolt tunnustatud spordikeskus“. EOK tunnustusplaadi teenis Haapsalu Spordikeskus ühena kaheksateistkümnest piirkondlikust multifunktsionaalsest spordikeskusest, mis paistavad silma kvaliteetse infrastruktuuri ja teenuste poolest ning mille tingimused võimaldavad
piirkonnas noorte- ja harrastusporti edendada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments