0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 6. jaanuaril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaa rahvaarvu vähenemise tempo aeglustus

Haldusreformi tõttu vähenes Läänemaa elanike arv mullu rohkem kui kunagi varem, kuid alles jäänud omavalitsustes on rahvaarvu kahanemise hoog pidurdunud.

Läänemaa firma toitlustab diplomaate ja riigijuhte

Üks päev Moskvas, järgmine Brüsselis, vahepealkoju Haapsallu ja siis kohe jälle Helsingisse – kiirel vastuvõttude hooajal on see Haapsalu toitlustusfirma Q Cateringi omanikule ja juhile Indrek Ottile üsna tavapärane töönädal.

Kooli ehitamine oli nagu läbi seina minek

6. jaanuaril 1938 jõudis võiduka finišini kümme aastat kestnud Haapsalu algkooli ehitus, mis oli kahe maailmasõja vahelisel ajal linnakese mastaapseim ettevõtmine. Ülla Paras kirjutab, kuidas algkooli maja sai selline nagu me seda täna teame.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz