0

Kanepi jätkas Brisbane’is võiduga

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kaia Kanepi US Openil. Foto arhiiv

Kaia Kanepi (WTA 99) jätkas uut hooaega võidukalt, kui Brisbane’is WTA turniiri kvalifikatsiooni teises ringis alistas kohaliku noormängija Sara Tomici 6:1, 6:4, vahendas tenniseliit.

Esimene sett oli ühepoolsem. Kanepil õnnestus vastane murda teises geimis (kuuendal murdepallil) ja kuuendas geimis. Ka teises setis asus Kanepi 3:1 murdega juhtima, kuid vastane viigistas. Eestlan murdis uuesti, aga austraallane vastas samaga. Siiski õnnestus Kanepil ka üheksandas geimis Tomic üle mängida ja seejärel võit vormistada.

Kohtumine kestis tund ja 21 minutit, Kanepi lõi neli serviässa ja tegi sama palju topeltvigu. Tomic lõi viis ässa ja tegi kaks topeltviga.

Kvalifikatsiooni finaalis läheb Kanepi kokku britt Heather Watson (WTA 75). Kohtumine toimub eeloleval öösel.

Brisbane’is alustatakse põhitabeli mängudega uue aasta esimesel päeval. Anett Kontaveit (WTA 34) läheb kohe esimeses ringis vastamisi tšehh Petra Kvitovaga (WTA 29). Naised kohtusid augustis Cincinnatis, seal jäi kolmes setis peale Kvitova 1:6, 7:6(2), 6:3.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz