Video: heategevusoksjon tõi vaegnägijast noormehele arvuti

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu noormees Mirko Kasepalu sai heategevusoksjonil kogutud raha eest endale arvuti ja vaegnägijaile tarviliku tarkvara. Tagaplaanil poisi vanemad Marko Kasepalu ja Merili Kasdepalu ning LC Valge Daam president Marelle Saar. Foto: Urmas Lauri


Mirko Kasepalu (vasakult), Merili Kasepalu ja Marko Kasepalu said LC Valge Daam ja rotarite korraldatud heategevusoksjonil kogutud raha eest soetatud arvuti kätte teisipäeval. Foto: Urmas Lauri

Teisipäeval kogunes Haapsalu Lionsi klubi Valge Daam koos rotaritega jõulupeole. Kokkusaamisel pandi ka punkt õnnestunud koostööprojektile. Nimelt korjasid klubid novembri keskel heategevuslikul oksjonil vaegnägijast Haapsalu noormehe Mirko tarvis 1111 eurot.

„Mirko sai endale valida just sellise arvuti, mis talle kõige enam sobib,“ nentis Valge Daami tänavune president Marelle Saar. Seda, et raha oleks vaja koguda justnimelt nutikale ja asjalikule Mirkole, pakkunud välja Leini Vahtras. „Tänu Jaanusele ja rotarite lahkele meelele kogusime kokku rekordsumma.“

„Ma teadsin oksjoni eesmärki, see läks mulle südamesse ning aitas oksjoniõhtule hea hoo anda,“ meenutas oksjoni läbi viinud Haapsalu Rotary klubi president Jaanus Arnover.

Samal teemal vt ka: “Heategevusoksjoniga kogutud raha eest sai vaegnägijast noormees endale arvuti

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Valdo
3 aastat tagasi

Jõudu Teile Merili ja Marko. Selliseid inimesi võiks rohkem olla, olete päikese inimesed.
T. Valdo.