Heategevusoksjoniga kogutud raha eest sai vaegnägijast noormees endale arvuti

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 5

Haapsalu noormees Mirko Kasepalu sai heategevusoksjonil kogutud raha eest endale arvuti ja vaegnägijaile tarviliku tarkvara. Tagaplaanil poisi vanemad Marko Kasepalu ja Merili Kasdepalu ning LC Valge Daam president Marelle Saar. Foto: Urmas Lauri

Lion’id ja rotarid andsid heategevusoksjonil kogutud raha eest soetatud arvuti teisipäeval vaegnägijast noormehele üle.

Teisipäeval kogunes Haapsalu Lionsi klubi Valge Daam koos rotaritega jõulupeole. Kokkusaamisel pandi ka punkt õnnestunud koostööprojektile. Nimelt korjasid klubid novembri keskel heategevuslikul oksjonil vaegnägijast Haapsalu noormehe Mirko tarvis 1111 eurot.

„Mirko sai endale valida just sellise arvuti, mis talle kõige enam sobib,” nentis Valge Daami tänavune president Marelle Saar. Selle, et raha oleks vaja koguda just nimelt nutikale ja asjalikule Mirkole, pakkunud välja Leini Vahtras. „Tänu Jaanusele ja rotarite lahkele meelele kogusime kokku rekordsumma.”

„Ma teadsin oksjoni eesmärki, see läks mulle südamesse ning aitas oksjoniõhtule hea hoo anda,” meenutas oksjoni läbi viinud Haapsalu Rotary klubi president Jaanus Arnover.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jaanus
6 aastat tagasi

Selline arvuti on pimedale teine elu, kõik mida terved inimesed loevad oma silmadega, kuuleb tema kõneprogrammi häälega.

Sass1.
6 aastat tagasi

Ma muidugi vabandan, aga kas vaegnägija on sama
mis pea-aegu pime ?

Marget Vatku
6 aastat tagasi

Väga tubli tegu!