0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 7. detsembril

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääne-Nigula vallas väheneb ametnike arv viie võrra

Lääne-Nigula volikogu kinnitas vallavalitsuse teenistuskohtade koosseisu. Ametnikke palgatakse ka Kullamaa, Martna, Noarootsi ja Nõva osavalda. Vallal on eelnõu kohaselt 1. märtsist kokku 78,4 töökohta.

Lääneranna rahvas eelistas kotkaga vappi

Lääneranna valla sümbolikonkursil eelistasid inimesed rahvahääletusel kahest kavandist sini-kollast kotkaga lipu- ja vapivarianti. Lõpliku otsuse konkursi õnnestumise kohta teeb vallavolikogu järgmisel neljapäeval.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz