Lääne Elu tuleb Pärnumaale

Lääne Elu

info@le.ee

Lääne Elu kajastab Lihula uudiseid ka edaspidi, kuigi Lihulast on saanud Pärnu maakonna osa. Foto: arhiiv

Läänemaa ajaleht Lääne Elu kirjutab pärast haldusreformi edasi Pärnumaa Lääneranna valla eluolust.

Lääne Elul on endises Lihula ja Hanila vallas sadu tellijaid. Selle kandi rahvas annab kuulutusi Lääne Ellu. Nende valdade inimeste leinakuulutused on samuti Lääne Elus.

Pärast haldusreformi kuulub Lihula ja Hanila koos Varbla ja Koongaga Lääneranna valda, viimane aga Pärnumaa koosseisu. Riigiasutused – politsei ja prokuratuur ning päästeamet – loevad Lääneranna Pärnumaaks. Riigikogu valimistel saab Lihulas ja Kõmsil hääletada Pärnumaa kandidaatide poolt, aga Lääne Elu käib ikka edasi.

Lääne Elu toimetus kirjutab ka pärast haldusreformi Lääneranna inimeste elust ja ettevõtmistest. Vallavõim peab samuti meeles pidama, et Haapsalu ajaleht peab neil silma peal. Lääneranna võib olla küll Pärnumaa, aga Lääne Elu peab seda kanti ikka omaks, sest seal on meie lugejad. Kus on meie lugejad, seal on ka meie ajakirjanikud.

Lihula ja Hanila vallas elavad tellijad võivad kindlad olla, et postiljon toob ka edaspidi Lääne Elu neile postkasti. Meie ajalehte on võimalik tellida ja selles kuulutusi ning teateid avaldada ka edaspidi. Tellijad ei pea muretsema, et ajalehest oma kandi uudised kaoks. Lääne Elu kirjutab Lääneranna valla elust nii kaua, kuni selles vallas meid tellitakse.

Eestis on tavaliselt kombeks, et maakonnaleht kirjutab ainult oma maakonna asjadest, aga see ei pea tingimata nii olema. Lääne Elu on olnud Läänemaa ajaleht ning nüüdsest on ta ka Pärnumaa Lääneranna valla ajaleht. Lääne Elu võiks nüüd tellida ka Koongas ja Varblas, sest sellegi kandi rahva mured ja rõõmud on nüüdsest Lääne Elu ajakirjanike mured ja rõõmud.

Kõige kiiremad Läänemaa ja Lääneranna valla uudised leiab Lääne Elu veebilehelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
närv
6 aastat tagasi

lehelugejale on silma jäänud, et teie ilmateatel paberlehe kaardil on vana haldusjaotus, meil on uus haldusjaotus juba üle kuu aja, tehke see korda!

lugeja
6 aastat tagasi

Kas ajaleht jõuab sinna kanti ka õigel päeval, või läheb see nihkesse 1 päeva võrra? See oleks küll tore teada.

Andrus Karnau
6 aastat tagasi
Reply to  lugeja

Jõuab õigel päeval!