0

Advendikontsert

Kylaline

info@le.ee

Pühapäeval, 10. detsembril kell 16 laulab Haapsalu toomkirikus VENÜ naiskoor Vanaemad. Koori juhatavad Silvia Mellik ja Reet Ratassepp, orelil Õnne-Ann Roosvee. Kontserdi kavas on ka saksa kirikumuusiku ja helilooja Max Filke „Missa in honorem St. Caroli Borromaei” op. 80. Kaastegevad on naisansambel Nostalgia Tiina Palmi juhatusel ja bariton Leonhard Kelle.
Naiskoor Vanaemad alustas 12 aastat tagasi tunnustatud koorijuhi Silvia Melliku juhatusel. Kooril on aktiivne kontserttegevus, omandatud mitmekülgne repertuaar, osaletud üldlaulupidudel, naiskooride laulupäevadel. Mitmed kontserdid on toimunud väljaspool kodumaad: Kaunases, Riias, Berliinis, Göteborgis, Stockholmis, Sankt-Peterburgis, Vantas. Kooril on ka märkimisväärseid saavutusi. Eesti naislaulu seltsi korraldatud võistulaulmistel C-kategoorias saavutatud esikohad, tiitel „Aasta naiskoor 2012”, edukas osalemine Praha koorifestivalil 2015 ja koorikonkursil Vilniuses 2017.

Milvi Haldna

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz