Detailplaneeringu algatamine

Kylaline

info@le.ee

Noarootsi vallavalitsus teatab, et Dirhami külas / Derhamnis asub maatulundusmaa sihtotstarbega hoonestamata nimetu katastriüksus tunnusega 52001:001:2362.
0,8 ha suurune maaüksus asub Noarootsi valla üldplaneeringu järgi perspektiivses elamuehituspiirkonnas ja detailplaneeringu koostamise kohustusega alal.
Detailplaneeringu ülesandeks on katastriüksuse jagamine kuni neljaks krundiks; kruntide kasutamise sihtotstarvete määramine (üksikelamu maa); igale krundile üksikelamu ja ühe abihoone ehitusõiguse ning hoonestustingimuste määramine; kommunikatsioonilahenduste ja juurdepääsutee planeerimine ning servituutide ja keskkonnatingimuste määramine.

Noarootsi vallavalitsus teatab, et Lääne-Nigula vallavalitsus on algatanud detailplaneeringu Spithami külas / Spithamnis asuval Karlssoni katastriüksusel (tunnusega 52001:001:1087, kinnistusregistri registriosa nr 2839832, pindala 2198 m², maakasutuse sihtotstarve elamumaa).
Detailplaneeringu ülesanne on krundi kasutusotstarbeks sideehitise maa (katastriüksuste sihtotstarve 100% ärimaa) määramine; krundile sideehitise hooldejaama ehitusõiguse ja hoonestustingimuste määramine; kommunikatsioonilahenduste planeerimine ja servituutide ning keskkonnatingimuste määramine.

Noarootsi vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments