Lihula Lions kinkis jalgpallilastele 30 paari jalgpallisaapaid

Lions klubi ja noored jalgpallurid. Foto Anne Ööpik

Selle aasta jõulukuu algas Lõuna-Läänemaa koolide jalgpallilastele imeliselt. Lisaks esimesele korralikule lumele, mis sadas maha täpselt esimesel detsembril, ootas jalgpallilapsi reedesel treeningul suur ja meeldiv üllatus.

Lihula Lions klubi külastas laste treeninguid ja tõi kaasa kingiks selle jalgpallilastele 30 paari uhiuusi Nike jalgpallijalanõusid.

Lihula Lionsi liikmed Liivi Pank, Anne Ööpik, Harry Kadakas ja Olev Mihkelma astusid laste ette. Pöördudes laste poole, selgitas Lihula Lõviklubi liige Liivi Pank, mis liikumine Lions liikumine on ja miks heategevust üldse tehakse.

“Lionsi liikumise 100 sünnipäeva puhul jagas Norra LC Ullensaker/Klõfta Eesti Lions klubidele jalgpallisaapaid. Lihula Lions klubi otsustas 30 paari kinkida teile noored, sest Lihulas tegutseb tubli noorteklubi ja siin harjutavad lapsed kõigist meie piirkonna koolidest,” ütles Liivi Pank.

Noortetööga Lihulas on hõivatud kõik neli selle piirkonna kooli. Treeningutel Lihulas käivad lapsed Lihula gümnaasiumist, Virtsu põhikoolist ja Metsküla algkoolist. Kõmsi algkoolis on Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubil aga lausa oma 15-liikmeline laste treeningrrühm. Jalgpallijalanõud jagatakse kõigi nelja kooli vahel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments