Lääne Elu paberleht laupäeval, 2. detsembril

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Jaak Aab: mina ei saa siin midagi teha

Riigihaldusminister Jaak Aab ütles, et tema ministrina ei saa midagi teha hüvitistega, mille saavad endised omavalitsusjuhid. Aab märkis, et hüvitise maksmise maksmine oin kirjutatud seadusse, selle suuruse üle otsustas aga kohalik volikogu, mistõttu ministrina pole tal midagi teha ega öelda. Loe lähemalt Lääne Elu paberlehest.

Lääne Elu advendikalender

Esimese advendi ajal on sobilik advendikalender. Kahjuks ei oska me ajalehte peita šokolaadi, seepärast peidame luugikeste taha põnevaid inimesi. Kas arvate ära, kes on tiitli taga? Osta Lääne Elu paberleht ja vaata järele.

8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tondile
4 aastat tagasi

Mis vahet on,keda valida ? Nii kaua kui kehtivad seadused,mis lubavad ja õigustavad varastamist ei muutu midagi.Kes keeldub rahast kui seadus lausa nõuab,et võta vastu.Meil võib tekkida mitu uut erakonda , samas mis see muudab,kui nad kõik lähtuvad seadustes mis õigustavad varastamist- ulmeliste preemiate maksmist,suurte vallandamishüvitiste tasumist jne jne

Tont
4 aastat tagasi

Lisaks,et see ei kehti hr. Suklese kohta -ta on olnud seni parim Haapsalu linnapea.

linna alam
4 aastat tagasi
Reply to  Tont

No räägi ikka – tegi ja teeb oma igapäevast tööd nii nagu seadusetähte sisse kirjutatud ning seda rahuldavalt, ilma erilise mõttesähvatuseta.

just
4 aastat tagasi
Reply to  linna alam

See on hästi öeldud, ilma erilise mõttesähvatuseta. Lihtsalt kurb on see,et õiged mehed sinna kohale ei roni ja seetõttu üks üles haibitud ongi.

kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  just

Arvan, et küllap oleks neid õigeid mehi-naisi ka, kes sooviks südametunnistusega linna juhtimise asja ajada, aga väikesele linnale iseloomulikult on Sukles osanud enda ümber koondada ringkaitse ja toiduahela. Selleks aga pole ärksat mõtlemist vaja.

Tont
4 aastat tagasi

Eks elu õpetab (võib-olla). Ma mõtlen valijaid. Samad tüübid saavad hea papi ja muutunud on vaid ametinimetus. Ja kui mõistust pole,valige samad ikka tagasi. Aamen.

Sass1.
4 aastat tagasi
Reply to  Tont

minul on mõistust üle keskmise, ma ei käinudki valimas.

ikka valija
4 aastat tagasi
Reply to  Sass1.

Sassike, kui sul oleks mõistust üle keskmise, siis käinuks sa kindlasti valimas. Paraku aga tänu sinusugustele peamegi leppima stagnatsiooniga. Mõtle, mõtle, ehk jõuab see arusaam ükskord ka sulle kohale ja järgmine kord ehk lähedki, kui aru saad.