Vaata järele: esimese advendi üritused Läänemaal

Lääne Elu

info@le.ee

Pühapäeval süüdatakse esimene advendiküünal. Arvo Tarmula foto

Laupäev, 2. detsember

Haapsalu

Kl 17 Haapsalu toomkirikus kontsertkohtumine „Rännak rõõmu allikale”. Esinevad Tallinna Jaani koguduse õpetaja Jaan Tammsalu ning helilooja ja kitarrist Robert Jürjendal. Kontsert on tasuta.

Kl 18 Lossiplatsil advendiküünla süütamine. Advendiküünla süütab õpetaja Küllike Valk ja esinevad laulustuudio DO-RE-MI lapsed Anne Pääsukese juhatusel.

Pühapäev, 3. detsember

Haapsalu

Kl 12 advendikontsert Haapsalu toomkirikus. Paul Ruudi kergemuusikakoor (vaba annetus).

Kl 15 esimese advendi kontsertpalvus Ridala kirikus.

Kl 16 advendikontsert „Hingemuusikaga jõuluaega” Haapsalu toomkirikus. Birgit Sarrap, Haapsalu koorid ja Haapsalu muusikakooli kammerorkester. Dirigent LehariKaustel (sissepääs annetusega).

Lääne-Nigula vald

Kl 11 esimese advendi jumalateenistus armulauaga Kullamaa kirikus. Advendiküünla süütamine, laulab koguduse segakoor, esineb trompetisolist Rein Toimetaja.

Kl 12 esimene advent Lääne-Nigula kirikus, leeripüha jumalateenistus armulauaga, advendiküünla süütamine.

Kl 12.30 inglite päev Üdruma seltsimajas. Esineb naiskoor Leelo, töötubades valmistatakse jõulukaarte ja jääküünlaid. Avatud kohvik.

Kl 13 esimese advendi jumalateenistus armulauaga Martna kirikus.

Kl 18 advendiküünla süütamine Rõude külamajas. Lauldakse koos Martna koguduse kooriga ja süüdatakse kuusel tuled.

Lääneranna vald

Kl 15 Püha Nikolause mälestuspäevKirbla kirikus, missa.

Kl 15 advendikontsert Varbla rahvamajas.

Kl 16 advendiküünla süütamine Virtsu linnuse juures.

Kl 16 esimene advent Lihula kesklinna kuuse juures. Esinevad Lihula kooli laululapsed, kõnelevad pastor Kaido Saak ja vallavanem Mikk Pikkmets.

Kl 17 kontsert „Jõuluinglite aeg” Lihula kultuurimajas. Esinevad tütarlastekoor Reede, Lihula gümnaasiumi solistid ja ansamblid. Tasuta.

Kl 17 jõulukontsert „Pikavere jõulumeloodia”Pikavere kultuurikojas (Koonga).Peaesineja Ott Lepland, keda saadavad Karl-Erik Tamme, Elis Loik ja Kristiina Renser.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments