Haapsalu linnavolikogu liige saab EKRE katuseraha eest uued rehvid

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Toomas Vallimäe. Foto: Arvo Tarmula
Toomas Vallimäe. Foto: Arvo Tarmula

Riigikogu EKRE fraktsioon ostab katuseraha eest uued rehvid Läänemaa Sutlepa baptistikogudusele, mille õpetaja on äsja Haapsallu linnavolikokku valitud Toomas Vallimäe.

ERR kirjutas, et EKRE annab Läänemaal katuseraha kolmele organisatsioonile. Haapsalu lasteaed Tõruke saab 5000 eurot liivakasti ja muude õuemänguvahendite jaoks.

Sutlepa baptistikogudus saab 3000 eurot süntesaatori ja koguduse sõidukile rehvide soetamiseks ning Haapsalu õigeusu Maria-Magdaleena kogudus 5000 eurot kiriku küttesüsteemi uuendamiseks ja kellatorni fassaadi remondiks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ah!!
6 aastat tagasi

Tere pealkiri! Pealkirja põhjal loeks välja nagu Vallimäe sai isiklikule sõiduautole rehvid! Asi ei olnud ju nii!

poisid
6 aastat tagasi

tulge ekresse üle-saate jõuluks uued kirsad ja issanda õnnistuse pealekauba

Kodanik
6 aastat tagasi
Reply to  poisid

Lapsed õuesõppemaja ju said?! Sellest murest teadis ka linnavalitsusest Liina Põld, kuid tema andis vaid katteta lubadusi.

papi
6 aastat tagasi

Miks metodistid midagi ei saa?

oh õudust
6 aastat tagasi

tasub ikka loota jumala peale, näe saatiski moosiraha

Ja mis siin imelikku on?
6 aastat tagasi

Mille pärast ei või toetada väikest Sutlepa kogudust? Aga artikli pealkiri on pehmelt öeldes eksitav, lugupeetud ajakirjanik, odav tähelepanu otsing.

K.S.
6 aastat tagasi

Uued rehvid? See viis mõtte sinnakanti, et kohalikud refikad võiks katuseraha eest kondoome saada. Saaks katku ehk kontrolli alla!

seikleja Haapsalus
6 aastat tagasi

Ju Eesti meediamaastikul on omad populaarsed mallid, aga see artikli pealkiri on siiski väga eksitav ja sisukauge. Siin on põhiline positiivne uudis, et Tõrukese lasteaed saab uue liivakasti jt õuemänguvahendid, mis on eluline, asjalik ja tore. See võiks olla ka pealkiri, selline pealkiri sobiks ka ajalehe esiküljele 🙂

kodanik
6 aastat tagasi

Linnavalitsusel jagub probleemideta raha vaid oma palgafondi. Hea, mis on märkajaid.