Lääneranna vald koondab kaheksa ametikohta

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääneranna vallavanema Mikk Pikkmetsa sõnul sõlmitakse erihooldekodu pidamise leping Südamekodudega hiljemalt novembri lõpuks. Urmas Lauri
Mikk Pikkmets. Foto Urmas Lauri

Praegu on nelja valla peale 72 töökohta, jääb 66 töökohta. Kaheksa kohta koondatakse, kaks (lastekaitse spetsialisti ja juristi koht) luuakse juurde. Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets ütles, et saadab sel nädalal koondamisteated välja.

Nelja valla peale on praegu tööl üheksa raamatupidajat. 1.  jaanuarist koondatakse kolm, 1. aprillist veel kaks. „Jääb finantsjuht ja kolm raamatupidajat,” ütles Pikkmets.

Koondamisele läheb ka kolm vallasekretäri kohta, alles jääb üks, ühel vallasekretäril on võimalik jätkata juristina.

Peale vallavanema hakkavad valda juhtima kaks abivallavanemat ja arendusjuht. Arendusjuhi kohal jätkab senine Lihula abivallavanem Margus Källe, ühe abivallavanema koha saab senine Hanila abivallavanem Martin Tee.

Teise abivallavanema kohale kuulutatakse välja konkurss. Veel võetakse konkursi korras tööle ehitusnõunik, lastekaitsespetsialist ning haridus- ja kultuurispetsialist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ka ökonomist
6 aastat tagasi

Kes on rääkinud kokkuhoiust.Uued vallad on haldusvõimekamad,saab rohkem maksta ja paremaid spetsialiste, või arvab keegi,et ametnik on ikka muidusööja ja talle pole palka vaja.

Ökonomist
6 aastat tagasi

Rääkimine kokkuhoiust on üks suur udujutt ja vale!!

Läänemaa mees surmani
6 aastat tagasi

Järjest segasemaks muutub selle haldusreformi mõte, pidi suur kokkuhoid tulema vallaametnike arvelt aga ikka neid sama palju kui enne. Ainus mis suudeti on läänemaa lõhkumine

Maarja
6 aastat tagasi

Haha. Kes see Martin Källe on?

Mati
6 aastat tagasi
Reply to  Maarja

Maarja! Panid kaks nime kokku-Margus Källe ja Martin tee! Saidki koondamise-ühe mehe vähem!!!!!