0

Video: Kullamaa kooli „Laulud ja tantsud tähtedega“

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kullamaa keskkooli traditsioonilise sõu „Laulud ja tantsud tähtedega“ piletid müüdi välja ja korraldajad panid osa publikut ka lavale istuma.

„Piletid said otsa jah, mõne koha joonistasime juurde,“ ütles Kullamaa keskkooli huvijuht Riina Gilden. Põrandal oli 151 ja laval 28 istekohta. Seega tuli reede õhtul laulu- ja tantsunumbreid vaatama ligi 200 inimest.

„Laulud ja tantsud tähtedega“ sõul esinevad paarid, milles üks pool on kooliõpilane ja teine täiskasvanu. Osa paare tantsib, osa laulab. „Sel aastal oli mõnes paaris ka teine pool õpilane,“ ütles Riina Gilden.

Publik valib raha purki lastes oma lemmiku. Lauluduettidest võitsid seekord Anita Lipu ja Guido Ulejev, tantsupaaridest Villem Mihk ja Riina Gilden. Kogutud raha läheb muusikaklassi vaiba ja rahvariiete ostmiseks. „Ma ei tea veel, kui palju piletitulu tuli, aga purkidesse pandi üle 400 euro,“ ütles Gilden.

Sõul oli ka žürii, kuhu kuulusid Lääne-Nigula volikogu esimees Neeme Suur, ansambri Regatt liige Mattias Mustonen, kellel on Kullamaa kandis suvekodu, Kullamaa keskkooli vilistlane Kadi Mäe, Kullamaa abivallavanem Katrin Viks ja Kullamaa keskkooli õpetaja Veikko Hallik.

Veel saab Kullamaa “Laule ja tantse tähtedega” näha Ristil ja Lihulas. Riina Gildeni sõnul lepiti pärast pidu tordilauas kokku, et selgeksõpitud kavaga minnakse tuurile ja kavas on esinemine nii Ristil kui ka Lihulas.

Peoõhtu video tegi Hanno Ratas, foto Merili Salumaa.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz