Välisminister Mikser: teeme kõik, et Eesti laevakaitsjad kiirelt koju saaks

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Sven Mikser. Foto: Urmas Lauri
Sven Mikser. Foto Urmas Lauri

Täna tehti teatavaks Eesti laevakaitsjate kohtuotsus, millega rahuldati Indias kinnipeetud meeste apellatsioonikaebus.

„Mul on väga hea meel, et kohus rahuldas laevakaitsjate apellatsioonikaebuse, mida oleme oodanud väga kaua,” ütles välisminister Sven Mikser.

„Kindlasti on see rõõmustav uudis nii laevakaitsjatele kui ka nende lähedastele ning loodame, et nende jaoks on see erakordselt keeruline olukord nüüd lahenemas,“ sõnas välisminister. „Välisministeerium ja saatkond teevad omalt poolt kõik, et aidata kaasa meeste kiirele naasmisele oma perede juurde,“ lisas minister.

Konsul sõidab Chennaisse täna õhtul, et meestega esimesel võimalusel kohtuda.

Advokaatidelt saadud info kohaselt on India prokuratuuril võimalus otsus edasi kaevata 90 päeva jooksul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
okojie
1 aasta tagasi

I’m hear to advice you that Every problem has a solution when you meet the right person!! Who baba okojie Do not be afraid there’s a great spell caster and a spiritual problems solvers, Having problem of getting marriage, breaking home, Instant success, get back what you lost etc. and your problems will be solved immediately. He does the following: 1) Love Spells 2) Lost Love Spells 3) Divorce Spells 4) Marriage Spells 5) Binding Spell. 6) Breakup Spells 7) Banish a past Lover 8.) You want to be promoted in your office/ 9) Any problem you have email us… Loe rohkem »

okojie
1 aasta tagasi

I’m hear to advice you that Every problem has a solution when you meet the right person!! Who baba okojie Do not be afraid there’s a great spell caster and a spiritual problems solvers, Having problem of getting marriage, breaking home, Instant success, get back what you lost etc. and your problems will be solved immediately. He does the following: 1) Love Spells 2) Lost Love Spells 3) Divorce Spells 4) Marriage Spells 5) Binding Spell. 6) Breakup Spells 7) Banish a past Lover 8.) You want to be promoted in your office/ 9) Any problem you have email us… Loe rohkem »

okojie
1 aasta tagasi

I’m hear to advice you that Every problem has a solution when you meet the right person!! Who baba okojie Do not be afraid there’s a great spell caster and a spiritual problems solvers, Having problem of getting marriage, breaking home, Instant success, get back what you lost etc. and your problems will be solved immediately. He does the following: 1) Love Spells 2) Lost Love Spells 3) Divorce Spells 4) Marriage Spells 5) Binding Spell. 6) Breakup Spells 7) Banish a past Lover 8.) You want to be promoted in your office/ 9) Any problem you have email us… Loe rohkem »

paul
3 aastat tagasi

Do you need a Loan, or you want to refinance your home, pay-off bills, expand your business? look no further we off all kinds of Loan at 3% interest rate per year. if interested, contact us via Email: johnleemill12345@gmail.com

Thank you for choosing Guarantee Trust Finance.

Sincerely,

Mr. John lee

WE OFFER ALL KIND OF LOANS
5 aastat tagasi

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You’ve Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) You Will Hear From… Loe rohkem »

STEVEN WILLIAMS
5 aastat tagasi

Praegu pakume kehtiva ID-ga õiget ujuva laenu skeemi, mille intressimäär on 2%. Saate saata oma laenutaotluse vajaliku laenu summa ulatuses. Pakume laene vahemikus $ 5000.00 USD min. 50 000 000 USD USD Max. Meie pikaajaline krediit maksimaalselt viie (5) kuni viiekümne (50) aasta jooksul. Anname järgmise laenu liigi: projekti laen, refinantseerimislaen, äriinvesteerimislaenud, auto või sõiduk Laenud, õppelaen, võlgade konsolideerimine, eluasemelaenud Laenud, isiklikud laenud, reisi- ja puhkuslaen, jõulu- ja uusaasta laenud. Meie ettevõte vajab ka isikut, kes võiks olla meie ettevõtte esindaja teie riigis. Võtke ühendust meie STEVEN WILLIAMSi FINANTSARUANNETE FIRMi kontoriga e-posti teel: stevenwills0001@gmail.com Kui olete huvitatud meie finantspakkumistest ja… Loe rohkem »

Kübe
5 aastat tagasi

Pole mitte midagi teinud siiani ja ei tee ilmselt ka. Küsimusi tekitab, et kui kari “rattamatkajaid” kinni püüti siis lendas füür ja poliitikud. Asi lahendati kiirelt. Milles vahe? Kas inimeste hind on erinev?

järgmisena
5 aastat tagasi

siis narkomuulad