0

Läänerannas selgineb valitsemispilt neljapäeval

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets. Foto: Urmas Lauri
Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets. Foto: Urmas Lauri

Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets avaldas lootust, et neljapäevale kavandatud vallavolikogu istungil kinnitatakse vallavalitsus täies koosseisus ja pannakse paika jaanuaris moodustuva valitsusasutuse struktuuriüksused, kirjutas tänane Pärnu Postimees.

Seni soovitas Pikkmets konkreetseid vallaametnikke leida nelja endise omavalitsuse, Koonga, Varbla, Hanila ja Lihula kodulehe abil, kuivõrd kõik senised ametnikud töötavad aasta lõpuni.

Lääneranna vallavanem ei osanud öelda, kui palju ametnikke uues vallavalitsuses tööd saab ja kas neid on märkimisväärselt vähem kui varem neljas ühinenud vallas kokku. Seegi oleneb neljapäeval volikogus vastuvõetavatest otsustest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz