2

Saaremaa vallajuhid hakkavad teenima 3800 eurot kuus

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Saaremaa omavalitsused enne haldusreformi.
Vallajuhid hakkavad teenima 3800 eurot kuus, kirjutas Saarte Hääl.

Saaremaa vallavanem ja volikogu esimees hakkavad eelnõu kohaselt teenima 3800-eurost kuupalka, abivallavanemate igakuine sissetulek on aga 2900 eurot.

“Need numbrid on Saaremaa tingimustes kindlasti väärikad ja arvestades, et meil on nüüd ainult üks vald, ootused vallajuhtide suhtes ja nende töökoormus suur, siis arvati, et sellised palgad võiksid olla,” ütles Saarte Häälele volikogu liige Jaanus Tamkivi Reformierakonnast.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
külavolinik
külavolinik

sama suur vastutus nagu sm. breznevil vanasti ja 10 korda rohkem saab kui penskar, kas vallasaks sööb ka 10 korda rohkem, vaevalt, tal pole ju aega , töökoormus pidavat nii suur olema, et võib isegi nälga surra

arvaja
arvaja

absurd. Pange tähele, haapsalu vürstiriigi juhid hakkavad kohe oma megavastutust põhjendama ja sama suurt palka endale kirjutama. Nüüd ka haapsalus abilinnapeade armee samas suuruses kui tartu linnas.

wpDiscuz