3

Saarte Hääl: kaugbussiliinide peatus tekitab Virtsus segadust

Lääne Elu

info@le.ee

Virtsu sadam. Foto arhiiv

Kuna kaugliinibusside peatus asub Virtsu sadamas kohas, kuhu bussijuhid ei taha sisse sõita, siis on reisijaid peale võetud kail või parvlaeval, kuid ette võib tulla ka bussijuhte, kes ei pea seda oma kohustuseks, kirjutas Saarte Hääl.

Maanteeameti ühistranspordi järelevalve talituse juhataja Ahto Pahki sõnul on nad reisijate probleemis teadlikud ja asunud seda lahendama. Maanteeametit huvitab ennekõike see, et reisija saaks turvaliselt ja kuiva jalaga liinibussi ning et ka bussifirmadel oleks selgus, kus peab reisijaid peale võtma või bussist välja lubama.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Zanders
Zanders

Või Pärnumaast?

Zanders
Zanders

Sorry..
Aga Pärnunumaast vist jutt?

Arvos
Arvos

Järelikult on mingi saamatu ametnik korraldanud viletsa peatuse kui juhid seda tunnistada ei taha.

wpDiscuz