Saarte Hääl: Vanaemal jäi Ott Tänaku supersõit voolukatkestuse tõttu nägemata

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Saarte Hääl. Repro: Urmas Lauri
Saarte Hääl, 29. oktoober 2019. Repro: Urmas Lauri

Ott Tänaku vanaema Palmi Leppik oma tütrepoja maailmameistriks tulekule kaasa elada ei saanud, kuna sügistormi tõttu jäi tema kodu elektrita, kirjutab tänane Saarte Hääl.

Nagu tuhanded teised saarlased, kavatses ka Palmi Leppik veeta suure osa pühapäevast teleka ees, et Kataloonia rallist osa saada. Leppikul oli selleks põhjust palju rohkem kui tavalistel rallifännidel – on ju Ott Tänak tema tütrepoeg. Nagu kiuste pidi sügismaru aga möllama just sel päeval. Täpselt kell pool kaks viis torm elektri ja ühes sellega telepildi.

“Vaatasime, kuidas viimane kiiruskatse hakkas, aga meie jaoks jäigi see sõit pooleli,” rääkis vanaema Palmi Saarte Häälele. “Lastelaste telefonist nägime, et ta maailmameistriks sai, aga siis sai telefoni aku tühjaks.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments