Esimese eestlasena tuli Ott Tänak autoralli maailmameistriks

Lääne Elu

info@le.ee

Ott Tänak tuli esimese eestlasena autoralli maailmameistriks. Foto: Facebook

Ott Tänak ja Martin Järveoja krooniti Kataloonias esimeste eestlastena autoralli maailmameistriteks.

Viimast võistluspäeva kolmandalt kohalt alustanud Tänak-Järveoja kaotasid päeva kolme esimese katse järel teisel kohal olnud Dani Sordole 5,8 sekundit, aga eestlased võitsid punktikatse nii võimsalt, et lõpetasid ralli Thierry Neuville’i järel teisel kohal, vahendas ERR.

Eelmisel hooajal kogusid Tänak-Järveoja MM-sarjas 181 punkti ja said kolmanda koha, samal positsioonil lõpetati ka 2017. aastal. Kolmandal kohal on MM-hooaja lõpetanud ka Markko Märtin, kes suutis seda kaardilugeja Michael Parkiga 2004. aastal.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments