0

Kaitseliit peab nädalavahetusel Sügistormi

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: arhiiv

Sel nädalavahetusel võib Lõuna-Läänemaa metsades kohtuda kaitseliitlastega, sest laupäeval ja pühapäeval peetakse järjekordset patrullvõistlust Sügistorm 2017.

Kaitseliidu Lääne maleva Lihula üksikkompanii korraldataval patrullvõistlusel peavad neljaliikmelised võistkonnad ööpäeva jooksul läbima raja jalgsi ilma kõrvalise abita, täitma sealjuures nii kontrollpunktides kui ka maastikul ülesandeid ning arvestama vastutegevusega.

Võistluse peakorraldaja vanemveebel Andrus Aruotsa sõnul osaleb võistlusel üheksa võistkonda ja kaks niinimetatud nullvõistkonda, kes võistlevad väljaspool arvestust. Lääne malevast võistleb viis võistkonda, millest üks on naistevõistkond. Nullvõistkonnana teevad raja läbi siinsed noored.

Võistkonnad hakkavad startima laupäeval kl 14.40 ja Aruotsa sõnul kulmineerub patrullvõistlus pühapäeval kl 13.30 paiku Lihula linnusemäel finišieelse lõpuharjutusega. „Kõik huvilised on oodatud omadele kaasa elama,” kutsus Aruots.

Kaitseliidu Lääne maleval on kaks traditsioonilist patrullvõistlust – kevaditi Valge Laev ja sügiseti Sügistorm. Aruots ütles, et teiste patrullvõistlustega võrreldes pole Sügistorm nii raske kui Utria dessant või Pitka retk, kuid on koormavam ja rohkem teadmisi nõudev kui Valge Laev.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz