Risti–Virtsu maantee surmalõik saab kiiruskaamera

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Maanteeamet paigaldab Risti–Virtsu maanteele kaks kiiruskaamerat, millest üks hakkab olema Lihula lähedal maanteelõigul, kus 2014. aastal hukkus kaks Soome mootorratturit.

Lihula lähedal on juba valmis mõlema kaamera betoonalused. Üks asub enne Birgiti trahterit ja teine Hälvati teeristis. Lauges kurvis Birgiti trahteri juures hukkus 2014. aastal kaks mootorratturit, kui neile vastu sõitnud kaubik vastassuunavööndisse kaldus. Maanteeameti liikluskorralduse vahendite halduri Krisela Uussaare sõnul on vaja veel korda ajada liitumine elektrivõrguga.

Uussaar ütles, et üks kaamera saab paika novembri teises pooles, teine detsembris. „Praegu tegeleb elektrimüüja kooskõlastuste ja maaomaniku nõusoleku saamisega. Seetõttu pole veel võimalik teise mõõtekabiini täpset paigaldusaega öelda,” selgitas Uussaar.

Fotod: Andrus Karnau

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Saaremaale kihutajad peavad arvestama uue kiiruskaameraga - Liiklus.ee
6 aastat tagasi

[…] Lihula lähedal on juba valmis mõlema kaamera betoonalused: üks asub enne Birgiti trahterit ja teine Hälvati teeristis, kirjutab Lääne Elu. […]

Peep
6 aastat tagasi

„Praegu tegeleb elektrimüüja kooskõlastuste ja maaomaniku nõusoleku saamisega.

Seda oleks võinud ennem betooni valmist teha.

Porgand
6 aastat tagasi

Kas kiiruskaamera välistab edaspidised surmad? Pealkiri on ikka kummaline küll.

Proj
6 aastat tagasi

Miks sellel betoonkamakal põrkepiiret ees pole? Kas veidi vales järjekorras ei aja mnt amet neid asju?

Saarlane
6 aastat tagasi

Huvitav, miks ei panda neid Virtsu poole, kus toimub tösine kihutamine? Praamile kiirustajad ja praamilt tulijad, köik söeluvad kordamööda.

Kuulge ajakirjanik
6 aastat tagasi

Ei ole olemas mingeid surmalöike.Mis pealkiri see selline on?On inimesed,kes ei oska ega arvesta kiirustega,ohutustega ja lihtsalt seavad ohtu kaasliiklejaid.Teed on Eestis nii laiad,et võiksiud lennukiga maanduda aga inimesed kihutavad,idiootlikud möödasöidud jne.

Tige kala
6 aastat tagasi

Teatavasti ei kaldunud kaubik vastassuunavööndisse – hoopis mootorratturid põrkasid omavahel kokku ja sattusid kaubiku rataste alla ju