Galerii: Haapsalu linnapea kandidaatide valimidebatt Altmõisas

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Valimisdebatt Altmõisas. Foto: Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 33

Neljapäeva õhtul oli Altmõisa külalistemajas Haapsalu linnapea kandidaatide valimisdebatt. 

Debatti juhtis ettevõtja ja ajakirjanik Peep Kala, kes juhib Puise külaseltsi. Osalesid sots Kaido Sipelgas, Meie Inimeste linnapeakandidaat Merle Mäesalu, Lauri Luik Reformierakonnast ja Toomas Vallimäe EKREst ning keskerakondlane Peeter Vikman. Haapsalu linnapea Urmas Suklest asendas aselinnapea Kaja Rootare.

Külalistemaja saalis oli koos väitlejate poolehoidjatega ligi 50 inimest.

Fotod: Arvo Tarmula

valimised debatt altmõisa01 valimised debatt altmõisa02 valimised debatt altmõisa03 valimised debatt altmõisa04 valimised debatt altmõisa05 valimised debatt altmõisa06 valimised debatt altmõisa07 valimised debatt altmõisa08 valimised debatt altmõisa09 valimised debatt altmõisa10 valimised debatt altmõisa11 valimised debatt altmõisa12 valimised debatt altmõisa13 valimised debatt altmõisa14 valimised debatt altmõisa15 valimised debatt altmõisa16 valimised debatt altmõisa17 valimised debatt altmõisa18 valimised debatt altmõisa19 valimised debatt altmõisa20 valimised debatt altmõisa21 valimised debatt altmõisa22 valimised debatt altmõisa23 valimised debatt altmõisa24 valimised debatt altmõisa25 valimised debatt altmõisa26 valimised debatt altmõisa27 valimised debatt altmõisa28 valimised debatt altmõisa29 valimised debatt altmõisa30 valimised debatt altmõisa31 valimised debatt altmõisa32 valimised debatt altmõisa33

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mati
6 aastat tagasi

Linnapeaks Urmas Sukles.

Matile
6 aastat tagasi
Reply to  Mati

Saab Sukles ametist priiks ja saad seda sinagi.

mai
6 aastat tagasi

miks? Haapsalu on ju hakanud elama Suklese ajal või eksin? Teil iga nädal mingi üritus mis linnale raha sisse toob

allegrii
6 aastat tagasi

külateatri etendus,vigased pruudid , kohalik variant

tsirkus
6 aastat tagasi

Tsirkuses ka antakse tubliduse eest suhkrutükk. Igaüks näeb ja kuuleb seda mida ta näha või kuulda tahab. Arvamus on oletus, millel puudub tõepõhi. Oletage ja avake aga terviseks…kas Rootarel kästi tuli enda peale võtta või kästi tal teised oma jutuga pihuks ja põrmuks teha.

Misasja
6 aastat tagasi

supertubli? ? ?