4

Fra Mares lõi mees naist

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

21. augustil lõi Fra Mares 38-aastane mees talle tuttavat 40-aastast naist, kes sai viga. Tegemist oli abikaasade vahelise tüliga, mis kasvas üle vägivaldseks. Mees peeti kohapeal politsei poolt kinni, ta on löömist tunnistanud ning kahetseb juhtunut, teatas Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Liivi Reinhold.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
sorts
sorts

oli-oli aga need tahtsid kah pihku taguda. suvel ei huvita kelk kedagi

Kelk
Kelk

Aga mina lõin Fra Mare taga metsas pihku..sellest ei kirjuta keegi…

Kontstaabel Jass
Kontstaabel Jass

Pihk vs. Kelk…kas pealtnägijaid oli?

Loomaomanik
Loomaomanik

See on kui vana naine omale võtta…

wpDiscuz