Lääne Elu paberleht neljapäeval, 3. augustil

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lel0308001

Noorte Tugila: Läänemaal on noori, kes vajavad meie abi

Haapsalus ja Ridalas on ametis spetsialist, kelle tööülesanne on aidata koolis ja tööl mittekäivaid kuni 26aastaseid noori.

Haapsalus jalutasid viie meetri kõrgused dinosaurused

Lasteüritustelt näomaalinguid ja nunnusidküülikuid ootama harjunud haapsallased said pühapäeval ootamatu elamuse, kui lossiplatsil ja promenaadil jalutasid viie meetri kõrgused möirgavad ja veidi metsikud kahejalgsed dinosaurused. Loe Tarmo Õuemaa reportaaži Lääne Elu paberlehest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz