Tagasihoidlik staar! Bonnie Tylerile ei meeldi limusiinid

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

BonnieTyler_online

Bonnie Tyler sõidab Tallinnast Haapsallu ühes bussis koos oma bändiga. Foto: Rock in Haapsalu

Homme Haapsalu piiskopilinnuses toimuval Rock in Haapsalul esinev Bonnie Tyler tuletas oma e-kirjas rokipeo korraldajatele meelde, et talle ei meeldi limusiinid ja eelistab nende asemel sõita ühes bussis koos oma bändiga.

Haapsalu linnapea Urmas Suklese sõnul tuli Bonnie Tyleri "kapriis" välja juhuslikult.
"Mainisime kirjas artisti esindajale, et Haapsalu vanalinnas on kitsad tänavad ja me istutaksime laulja ümber enne linnasõitu väiksemasse autosse," selgitas Sukles. "Selle peale ütles Bonnie Tyleri management, et laulja ei salli limusiine üldse ja pealegi eelistab sõita samas bussis oma bändikaaslastega," lisas linnapea.

Niisiis saadetakse täna Eestisse saabuvale Bonnie Tylerile Tallinna Lennujaama vastu Scania luksbuss. Staar saabub Haapsallu veel täna õhtul. Sukles avaldas lootust, et tal jääb reisist välja puhkamise ja kontserdiks valmistuses vahel aega ka Haapsalu linnaga tutvuda.
Laupäeval esinev Gary Brooker saabus Eestisse eile hilisõhtul.

Tyler astub üles Rock in Haapsalu reedesel päeva, mil esinevad ka Suzi Quatro ja Lea Dali Lion.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments