Galerii: Haapsalu piiskopilinnuse laval liuglesid rahvusooperi luiged

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Eile õhtul sündis Haapsalu ajaloos uus kultuurielu peatükk – rahvusooper Estonia esimene balletietendus Haapsalu linnas.

See sai teoks 28. juunist 1. juulini toimuva Haapsalu esimese Tšaikovski festivali raames, kui Haapsalu piiskopilinnuse hoovilaval toimus balletietendus „Luiged”, mis koosneb „Luikede järve” parimaist paladest.

Algselt pidi etendus toimuma selleks spetsiaalselt ehitatud ujuvlaval keset Väikest viiki, paraku ei tulnud ilm nende suurejooneliste plaanidega kaasa ning vihma ja tuule tõttu tuli etendus piiskopilinnuse lavale üle tuua.

Etendus läks nö "täismajale" ja päädis kestvate ovatsioonidega.

Fotod: Arvo Tarmula

Luikede järv Foto Arvo Tarmula01 Luikede järv Foto Arvo Tarmula02 Luikede järv Foto Arvo Tarmula03 Luikede järv Foto Arvo Tarmula04 Luikede järv Foto Arvo Tarmula05 Luikede järv Foto Arvo Tarmula06 Luikede järv Foto Arvo Tarmula07 Luikede järv Foto Arvo Tarmula08 Luikede järv Foto Arvo Tarmula09 Luikede järv Foto Arvo Tarmula10 Luikede järv Foto Arvo Tarmula11 Luikede järv Foto Arvo Tarmula12 Luikede järv Foto Arvo Tarmula13 Luikede järv Foto Arvo Tarmula14 Luikede järv Foto Arvo Tarmula15 Luikede järv Foto Arvo Tarmula16 Luikede järv Foto Arvo Tarmula17 Luikede järv Foto Arvo Tarmula18 Luikede järv Foto Arvo Tarmula19 Luikede järv Foto Arvo Tarmula20 Luikede järv Foto Arvo Tarmula21 Luikede järv Foto Arvo Tarmula22 Luikede järv Foto Arvo Tarmula23 Luikede järv Foto Arvo Tarmula24 Luikede järv Foto Arvo Tarmula25 Luikede järv Foto Arvo Tarmula26 Luikede järv Foto Arvo Tarmula27 Luikede järv Foto Arvo Tarmula28 Luikede järv Foto Arvo Tarmula29 Luikede järv Foto Arvo Tarmula30 Luikede järv Foto Arvo Tarmula31 Luikede järv Foto Arvo Tarmula32 Luikede järv Foto Arvo Tarmula33 Luikede järv Foto Arvo Tarmula34 Luikede järv Foto Arvo Tarmula35 Luikede järv Foto Arvo Tarmula36 Luikede järv Foto Arvo Tarmula37 Luikede järv Foto Arvo Tarmula38 Luikede järv Foto Arvo Tarmula39 Luikede järv Foto Arvo Tarmula40 Luikede järv Foto Arvo Tarmula41 Luikede järv Foto Arvo Tarmula42 Luikede järv Foto Arvo Tarmula43 Luikede järv Foto Arvo Tarmula44 Luikede järv Foto Arvo Tarmula45 Luikede järv Foto Arvo Tarmula46 Luikede järv Foto Arvo Tarmula47 Luikede järv Foto Arvo Tarmula48 Luikede järv Foto Arvo Tarmula49

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments