Galerii: Haapsalu turuplats pannakse asfaldi alla

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Eile alustati Haapsalu turuplatsi asfalteerimist, nädala lõpuks peaks töö tehtud olema.

Haapsalu turgu haldava ASi Linnahooldus juhi Alo Lõpsi sõnul on turuplatsi asfalteerimine üks osa turu värskenduskuurist, turu kinnistul on nüüd juba ka uus sadeveetorustik. Töö tegijaks on Lääne Teed, asfalteerib alltöövõtu korras aga Maden Grupp.

„Loodetavasti saab selle nädala lõpuks asfalt maha, vähemalt ehitaja arvas nii,” ütles Lõps, kes on tähtaega sisse arvestanud ka ajalise puhvri. „Üks üllatus ehitajal juba oli – pinnasetöid tehes satuti paari toru peale, millest üks oli kasutuses. Olukord lahendati koostöös Haapsalu Veevärgiga,” selgitas Lõps.

Kui asfalt maha pandud, kolitakse praegu parkimisplatsile tõstetud turutelgid-lauad ja muu inventar oma kohale tagasi. „Arvestades väikese ajavaruga, hiljemalt kuu lõpuks läheb turg jälle käima ja on kindlasti varasemast parem ja mugavam – pinnas on sile ega tolma enam jalge all,” ütles Lõps.

Asfalteerimistööd lähevad maksma 27 518 eurot.

Haapsalu turu korrastamine on praeguse linnavalitsuse üks valimislubadusi.

Fotod: Lemmi Kann

Haapsalu turg, asfalteerimine, Foto: Lemmi Kann Haapsalu turg, asfalteerimine, Foto: Lemmi Kann Haapsalu turg, asfalteerimine, Foto: Lemmi Kann Haapsalu turg, asfalteerimine, Foto: Lemmi Kann Haapsalu turg, asfalteerimine, Foto: Lemmi Kann Haapsalu turg, asfalteerimine, Foto: Lemmi Kann Haapsalu turg, asfalteerimine, Foto: Lemmi Kann Haapsalu turg, asfalteerimine, Foto: Lemmi Kann Haapsalu turg, asfalteerimine, Foto: Lemmi Kann Haapsalu turg, asfalteerimine, Foto: Lemmi Kann Haapsalu turg, asfalteerimine, Foto: Lemmi Kann

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
28 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
linnarile
6 aastat tagasi

Ära ole optimist. Haapsalus oli, on ja jääb Sukles võimule, raha otsustab kõik. Ei julge keegi neid ärimehi raputada.

Innar
6 aastat tagasi

Sa toslem oota. Tuleb uus võim siis ehk peksab selle “ärimeeste” pundi laiali ja küll ujuvad need bisnessid ka välja.

Toslem
6 aastat tagasi

PS…. aastas keskmiselt 3200 eurot kuus…

Toslem
6 aastat tagasi

PS. …. aastas keskmiselt 3200 eurot….

Toslem
6 aastat tagasi

Selle Linnamajanduse jagamisega kaheks äriettevõtteks oli tulemuseks see, et kui Vares ai aastas 26 tuh. eurot, ehk ca 2100 kuus, siis Linnahoolduse juhataja Lõps pistab aastas kes taskussekmiselt 3200 ja Linnamajanduse juhataja Koppe samas suurusjärgus rahasumma. Nüüd saavad kaks “tippjuhti” töötasudena kolm korda rohkem, kui kunagi Vare.( Allikas: Haapsalu linna 2016.majandusaasta aruanne) Kas need summad ongi Suklese sõnadede kinnituseks – kõik läheb rohkem läbipaistvaks?

põline+mudaküla+elanik
6 aastat tagasi

Sõites Haapsallu Lihula poolt siis paremale jääb linna ala, vasakule erafirmadeala. Erinevus lausa karjub silma. Paremat poolt vaadates jääb mulje, kust ostetakse sellised muruniidukid, mis niidavad selliselt muru? Või kus tehakse sellist väljaõpet muruniitjatele kes niidavad linnale kuuluval paremal poolel? Tundub, et kala mädaneb peast. Juhi kompetents on mitu levelit kõrgemal. Kaevab ka bitcoine? Tsiteerides: sisemine mina on suurem kui välimine mina. Paistab, et tahe on ülikõva, tulemus kärbsepesa.

sorts
6 aastat tagasi

kübele täienduseks

kui pudel katki läheb on kah hea lürpida ühest loigust, ei pea tervet platsi üle lakkuma.

Ivo
6 aastat tagasi

Raharaisk. Turul võiks ikka olla tunne nagu põllal vagude vahel, künklik ja mullalõhnane.

Arvos
6 aastat tagasi

Kui tegu on sama kambaga kes Nurme tänavale asfaldi pani, siis saab ka turuplatsil olema värske kõver ja loppis kuumaastik.

Kübe
6 aastat tagasi
Reply to  Arvos

Turul on see ainult suur pluss, sest kui kartulid laiali maha kukuvad siis veerevad ilusti ühte auku kokku.

Kuli
6 aastat tagasi

Vot keda mina eile õhtul 6 paiku turuplatsi ees pinkidel nägin istumas olid Pook ja Ibra. Kolmandat härrat ei kahjuks ei tundnud. Pudel kangemat oli laua peal ja mehed lasid head maitsta. Pärast hakkasin mõtlema, et need ongi mehed, kes kodulinna käekäigu vastu kõige rohkem südant valutavad, et isegi asfalteerimistöödel hoiavad silma peal. Et töömehed ikka kohusetundlikult meie turgu asfalteeriksid ja midagi kõrvale ei tõstaks.