Läänemaa JK võitis Lihulat 5:3

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

jalgpall symbolfoto

Eile kohtusid Eesti meistrivõistluste III liiga läänetsooni mängus Lihulas omavahel Läänemaa jalgpallimeeskonnad. 5:3 võidu Lihula üle sai Läänemaa JK.

Läänemaa JK Facebooki-lehe andmetel lõi külaliste avavärava Morten Saar vasakult äärelt. Seejärel teenis penalti Andres Proosväli ja lõi seisuks 2:0. Lihula lõi penaltist ühe tagasi, kuid enne poolajavilet tegi Kristo Enn seisuks 3:1.

Teisel poolajal vähendas Lihula veel pika audisisseviske järel vahet 2:3-le, enne kui Morten Saar kindlustas Haapsalu klubi eduseisuks 2:4. Saare söödust lõi Proosväli 5:2. Minut enne kohtumise lõppu lõi Lihula veel ühe tagasi – lõppskoor 5:3.

Oma debüüdi tegi Läänemaa väravas Kasper Vao.

Esimese poolaja keskel pidi mängu pooleli jätma Läänemaa JK mängija Siim Suitsberg, kelle käsi läks kukkudes küünarliigesest välja. Äärekaitsja Bert Rotberg sai põlvevigastuse, mis võib nõuda operatsiooni ja sel hooajal tõenäoliselt enam pali mängida ei luba.

Hooaega tagasihoidlikult alustanud Läänemaa JK on viimasest viiest mängust saanud neli võitu ja viigi ning tõusnud neljandaks. Lihula on kolmas.

III liiga läänetsoon

1. Tallinna FC Castovanni Eagles – 10 mängu, 27 punkti

2. Pärnu JK Poseidon – 9, 22

3. Lihula JK – 11, 21

4. Läänemaa JK – 10, 19

5. FC Zenit Tallinn – 9, 17

6. Kärdla LM – 10, 16

7. Pakri SK Alexela – 10, 12

8. FC Kose – 10, 11

9. JK Kernu Kadakas – 11, 10

10. Raplamaa JK II – 10, 8

11. Rummu Dünamo – 10, 7

12. FC Lelle – 10, 2

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
KGB
6 aastat tagasi

No Lihula tahab ju Pärnumaa olla, siin kajastatakse eelkõige uudiseid Läänemaalt. Reeturid.

Mina
6 aastat tagasi

Kurb lugeda sellist artiklit, mis on täis vigu. Enne kirjutamist, võiks andmeid kontrollida.

Liisbett
6 aastat tagasi

Sina jussike ilmselt ei tea sellest mängust ööd ega mütsi.

Toomas
6 aastat tagasi

Nagu tavaks on, ei viitsita vaeva näha artikli üllitamisel. Kui oleks tahetud teha erapooletut lugu siis võiks ka vastaste nimed välja tuua aga see eeldab ju natuke tööd…. Väga kallutatud lugu.

human
6 aastat tagasi

Vot selliste artiklite pärast Lõuna-Läänemaa jalga laseb. Läänemaa JK värava autoreid tuuakse esile nimeliselt, kuid Lihula JK oleks nagu ainult üks mängija nimega Lihula. Kehvad vennad need Läänemaa JK omad, kui üksteist meest suudavad ühe vastu mängida seisuks 5:3 :)))

juss
6 aastat tagasi
Reply to  human

lihulas pole ju jalgpalli!